Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Craiova vie / Craiova frumoasă / Craiova noastră! Parc de distracții pentru...

Craiova vie / Craiova frumoasă / Craiova noastră! Parc de distracții pentru craioveni și turiști

Aşa ar putea arăta Dracula Parc

Un obiectiv turistic unic în România va prinde contur, la Craiova, în următorul mandat al primarului Lia Olguța Vasilescu, fiind astfel continuată o strategie care a transformat Bănia într-o destinație atractivă.
„Ca primar, m-am concentrat mult asupra locurilor în care cetățenii își pot petrece timpul liber. Am reabilitat Parcul «Romanescu», Grădina Botanică, Centrul Istoric, am construit două stadioane și numeroase baze sportive în cartiere. Craiova are argumente pentru a atrage turiștii, iar în următorii ani va mai avea încă unul: cel mai mare parc de distracții din România și între primele 10 din Europa; un proiect inițiat deja în mandatul meu trecut și intitulat «Dracula Park», pentru care partea de documentație este deja realizată. Castelul lui Vlad, casa bântuită, casa vrăjitoarelor, roata panoramică și multe alte obiective vor pune parcul de distracții craiovean pe harta marilor parcuri europene“, a precizat Lia Olguța Vasilescu.

Renume fără granițe

De ce Dracula Park? Dracula este, potrivit tuturor sondajelor realizate la nivel internațional, cel mai puternic brand al României și cel mai în măsură să asigure un număr mare de turiști străini.
Unde? Zona în care va fi construit parcul de distracții este situată în partea de nord-vest a orașului, în vecinătatea Liceului Tehnologic „Costin D. Nenițescu“, pe terenul unde se află în prezent Parcul „Cornițoiu“. În cursul anului 2014, Primăria Municipiului Craiova a derulat lucrări în cadrul proiectului „Amenajare Canal Cornițoiu – Tronson III – Preluarea izvoarelor costiere de pe strada Pârâului“, cu scopul asanării zonei și eliminării mirosurilor neplăcute care deranjau cetățenii ce locuiau în vecinătatea acestui canal.

  • Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
  • Executat de SC Media Sud Europa SA– portal www.gds.ro
  • CUI Mandatar Financiar: 21200019
Exit mobile version