Acasă Bani & Afaceri Eurodinamic devine AgroPro Shop şi deschide showroom în Slatina

Eurodinamic devine AgroPro Shop şi deschide showroom în Slatina

Showroom-ul AgroPro, de 500 metri pătraţi, se va inaugura pe 21 şi 22 august în Slatina, după o investiţie de 350.000 euro.

Bine-cunoscuta reţea de magazine EURODINAMIC, distribuitor produselor nemţeşti STIHL, se pregăteşte pentru deschiderea celui mai mare magazin de motoutilaje profesionale pentru grădină, construcţii şi agricultură din judeţul Olt. Este vorba despre un showroom de 500 metri pătraţi care se va inaugura în luna august în Slatina, după o investiţie de 350.000 euro.

Odată cu lansarea noului showroom, compania Eurodinamic intră într-o campanie de branding nouă, iar toate cele opt magazine din reţea îşi vor schimba numele în AgroPro Shop .

Gama AgroPro, produse de brand propriu

Cu ocazia acestei schimbări, reprezentanţii companiei spun că vor introduce pe piaţă o gamă nouă de produse, marcă proprie: AgroPro. „Sunt produse de cea mai bună calitate, la cele mai corecte preţuri. Aceste produse beneficiază, bineînţeles, de servicii complete de consultanţă, service, piese de schimb şi garantie”, menţionează echipa Eurodinamic.

Sub brand AgroPro veţi găsi în magazine motosape şi motocultoare , generatoare de curent , remorci agricole, aparate de sudura, compresoare şi chiar tractoare agricole cu puteri pana la 45 CP.

Pe lângă produsele din gama proprie, în magazinele AgroPro Shop vor fi comercializate şi alte produse noi, precum echipamente pentru construcţii de la cei mai renumiţi producători de pe plan internaţional: Makita, Bosch, Metabo, AGT, HONDA, Rotakt , Masalta, Dedra, Loncin sau Villager.

Experienţă îmbunătăţită de cumpărare şi service

Campania de rebranding include nu doar schimbări de nume şi lansarea unui nou punct de lucru, dar şi o creştere a standardului privind experienţa clientului. „Vom creşte standardul de expunere şi îmbunătăţim considerabil serviciile oferite. Ne dorim să le oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii. Astfel, ne concentrăm atenţia pe consultanţa de calitate în alegerea produselor şi oferim servicii de reparaţii la standarde înalte, astfel încat clientul nostru se poate baza pe noi mult timp dupa achiziţia produsului”, spun reprezentanţii Eurodinamic.

Concept inovator de cumpărare, pe sistem drive-in

Noul showroom AgroPro Shop vine si cu un concept inovator privind experienţa de cumpărare.
„Avem multe produse grele în magazin, cum ar fi motocultoarele. Achiziţia unui motocultor este greoaie. Utilajul trebuie montat, pus în funcţiune, urcat în maşină. Nu e tocmai simplu pentru un utilaj care ajunge şi la 200 kg. Aşa că am gândit un concept bazat pe un traseu tip ‘’drive in’’, în care clientul poate parca maşina pe platforma amenajată din faţa magazinului. Alege produsul, îl plăteşte, apoi urmează un traseu unic cu maşina”, explică reprezentanţii companiei.

Pe drum, clientul se opreşte în zona de punere în functţiune, unde va fi aşteptat de utilajul gata montat şi pregătit. Clientul se poate familiariza cu comenzile utilajului şi va primi un instructaj complet. „Apoi produsul va fi urcat în maşină tot de noi. Simplu, nu?” transmit cei de la Eurodinamic.

Promoţii la inaugurare

Inaugurarea magazinului, care va avea loc pe 21 şi 22 august, va veni şi cu mai multe promoţii. Primii 100 de cumpărători care vor achiziţiona produse de minim 100 ron vor primi un cadou. Timp de 2 săptămâni, toate produsele vor avea o reducere de 10%. Şi, pe lângă acestea, vor exista şi produse cu preţuri speciale, cu discount real, precum:
motosapa Villager de 7 CP = 1240 ei
motosapa Rotakt Rog 80 7 CP (transmisie fonta ) = 1660 lei
motocultor AgroPro cu roti balon 7 CP (transmisie pinioane) = 1690 lei
motocultor Media Line 15 CP = 2350 lei
motocultor Progarden 15 CP = 2190 lei

motocultor AgroPro 16 CP (capota cu far) = 2390 lei
generator AgroPro 3,2 kw cu pornire din telecomanda =1290 lei

Promoţiile vor fi disponibile şi pe site-uri, în limita stocului disponibil.

Regulamentul promoţiilor îl găsiţi pe:
Pentru magazin: https://agropro.ro/blog/Regulament_promo_deschidere_magazin
Pentru online: https://agropro.ro/blog/Regulament_promotii_on-line_deschidere

Noul magazin AgroPro SHOP va fi deschis pe STR. ECATERINA TEODOROIU, NR. 44, la ieşirea din Slatina spre Pirelli, imediat după podul CFR.
Telefon: 0374430475

Exit mobile version