Acasă Bani & Afaceri Morfologie fetală cu un ecograf performant unic în Oltenia

Morfologie fetală cu un ecograf performant unic în Oltenia

Pregătirea echipei Sanocare este completată şi de performanţele unui ecograf de excepţie, Voluson E10 BT 19 SW de la General Electric, unic în Oltenia.

Morfologia fetală este una dintre cele mai importante investigaţii din timpul unei sarcini, deoarece poate depista eventuale malformaţii fetale şi riscul afecţiunilor genetice. De aceea, cu cât aparatura folosită pentru această ecografie este mai importantă, cu atât cresc şansele de a identifica aceste posibile probleme ale fătului. La centrul medical Sanocare, morfologia fetală se realizează cu un ecograf de excepţie, unic în Oltenia. Viitoarele mame au, astfel, acces, la o investigaţie care să le ofere informaţiile cele mai apropiate de certitudine.

Ecograf performant la Sanocare Craiova

Morfologia fetală este efectuată, în mod ideal, în săptămâna 22 a sarcinii, cu variaţii între 20-24 săptămâni. Medicul analizează, prin această examinare, morfologia organelor fetale, vârsta gestaţională, greutatea fătului şi stabileşte cu precizie sexul copilului. “Morfologia fetală poate determina şi poziţia placentei, relaţia cu colul uterin şi lungimea acestuia. De asemenea, indică evoluţia unor formaţiuni uterine (fibroame) pe parcursul sarcinii şi determină consilierea adecvată a mămicii, în cazul depistării unor complicaţii”, menţionează dr. Ileana Neaca, managerul Sanocare.

Dr. Ileana Neacă, manager Sanocare

La Sanocare, specialistul cu pregătire solidă şi experienţă în ecografie morfo-fetală parcurge cu minuţiozitate întreg organismul fetal, conform unui protocol riguros de examinare. În cadrul sediului Sanocare de pe strada Mitropolit Nifon Criveanu, nr. 16, pregătirea echipei este completată şi de performanţele unui ecograf de excepţie, Voluson E10 BT 19 SW de la General Electric, unic în Oltenia. “Acesta creşte rata de diagnosticare a anomaliilor fetale”, spune managerul Sanocare. Este, totuşi, important de ştiut că există şi anomalii fetale morfologice şi functionale care NU au expresie ecografică, atrage atenţia dr. Ileana Neaca, sau care pot apărea ulterior, la vârste gestaţionale avansate.

Morfologia fetală durează în jur de 30-45 de minute, este non-invazivă şi nu prezintă niciun risc pentru bebe. Intervenţia se face într-un mediu confortabil pentru pacientă, cu care echipa medicală comunică în mod constant şi cu absolută deschidere.

Examinare complexă, la Sanocare Craiova

Ecografia de morfologie fetală este doar o parte din examinarea complexă ginecologică a pacientelor, dar şi a cuplului. “În cabinetele noastre, specialiştii în obstetrică-ginecologie vă oferă soluţii pentru toate problemele de sănătate ale femeii, dar şi consiliere de cuplu pentru o sarcină programată şi supraveghere pe toată perioada sarcinii”, spune managerul Sanocare.

Screening-ul pentru cancerul de col uterin (examen citologic Papanicolau pe mediu lichid, video-colposcopia, tipaj HPV) şi alte investigaţii specifice completează vizitele regulate în cabinetul de  ginecologie pentru orice cuplu care îşi doreste un copil sănătos.

Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul sanocare.ro.

Sanocare are două centre deschise în Craiova:

  • Bulevardul Carol I, nr. 140, bl. J2
    Telefon: 0251591563, 0351429851, 0774058796
  • Strada Mitropolit Nifon Criveanu, nr. 16, vizavi de Biserica Hârşu din spatele Pieţei Centrale.
    Telefon: 0351419834 sau 0774058793
Exit mobile version