Acasă Advertoriale Mitliv Cranes, una dintre companiile care „construiesc” Craiova

Mitliv Cranes, una dintre companiile care „construiesc” Craiova

Mitliv Cranes, un nume solid pe piaţa confecţiilor metalice

Mitliv Cranes Equipment este o companie din cunoscutul grup MITLIV, care asigură soluţii complete pentru o gamă largă de activităţi din domeniul confecţiilor metalice. Înfiinţată în anul 2011, societatea a reuşit să se dezvolte continuu până în prezent.

Secretul evoluţiei a fost profesionalismul cu care echipa Mitliv Cranes Equipment a răspuns la cerinţele din ce în ce mai diversificate ale clienţilor săi. Cu timpul, exigenţele acestora au crescut, iar, odată cu ele, au crescut şi standardele de calitate ale companiei Mitliv Cranes.

Un nume solid pe piaţa construcţiilor metalice

Numele Mitliv Cranes este legat de proiecte importante. Multe dintre acestea pot fi recunoscute cu uşurinţă de orice locuitor al Craiovei. De numele companiei se leagă Centrul Multifuncţional din Craiova, pasajul subteran, parcarea subterană sau lucrări din „Parcul Nicolae Romanescu“, unde societatea a fost subcontractor al firmei Mitliv Exim. Se poate afirma că Mitliv Cranes este una dintre companiile care au pus umărul la construirea oraşului în ultimii ani, fiind implicată în importante proiecte de dezvoltare locală.

Echipamente moderne pentru lucrări de calitate

Societatea a avut, de asemenea, un rol important în proiecte ample, precum finalizarea staţiei de epurare Făcăi, a staţiei de tratare a apei de la Işalniţa şi a staţiilor de epurare din Rastu Nou şi Bechet.

Mitliv Cranes Equipment deţine dotări importante, care permit firmei să realizeze proiecte de confecţii metalice de înaltă complexitate. Compania are personal tehnic de specialitate atestat ISCIR pentru lucrări diverse, iar societatea este autorizată ISCIR pentru efectuarea de lucrări de execuţie, montare, reparare, revizii şi întreţinere la instalaţii de ridicat.

Mitliv Cranes s-a impus pe piaţa cu lucrări importante de construcţii metalice, dar oferă şi alte servicii, precum: proiectarea şi execuţia grinzilor de ridicat şi manipulat sarcini, lucrări de instalaţii electrice civile, industriale şi automatizări, măsurători PRAM, cât şi lucrări de execuţie, montare, reparare, revizii şi întreţinere la instalaţii de ridicat.
Important de menţionat este că Mitliv Cranes are implementat sistemul de calitate ISO 9001 şi EN ISO 3834-2.

Colaboratorii valoroşi contribuie la succes

Mitliv Cranes deţine un portofoliu amplu de lucrări, care include nume sonore din mediul de business. De exemplu, compania a lucrat pentru Cummins Generator Technologies Romania SA, Moncobra sau Inmelcon SA.


Managerul societăţii, Cristian Vasile, spune că poziţia solidă de pe piaţa construcţiilor metalice se datorează mai multor factori. „Fără profesionalism şi responsabilitate faţă de client, nu ar putea exista longevitate. Pe lângă acestea, este important să pui preţ şi pe colaboratori de valoare. Asocierea cu societăţi precum Mitliv Exim si Recon SA au contribuit la dezvoltarea societăţii noastre şi la realizarea unor proiecte importante“.

Compania îşi propune să îşi întărească poziţia pe piaţa internă în următoarea perioadă, dar urmăreşte şi extinderea activităţii pe piaţa externă.

Exit mobile version