Acasă Bani & Afaceri (P) E-TWOW România anunţă reduceri masive de Black Friday

(P) E-TWOW România anunţă reduceri masive de Black Friday

O săptămână de reduceri la trotinetele E-TWOW

Compania E-TWOW, lider mondial în domeniul trotinetelor electrice, se pregăteşte intens pentru Black Friday, ziua cu cele mai importante reduceri. Mai sunt doar câteva zile până la Black Friday și majoritatea comercianților și-au anunțat deja participarea la cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului.


În România, campaniile de Black Friday încep pe 15 noiembrie. Dacă majoritatea comercianților anunţă o zi de reduceri masive, E-TWOW România surprinde utilizatorii de vehicule electrice cu o săptămână întreagă de reduceri. Compania vine cu oferte irezistibile, cu preţuri începând de la 2.290 de lei. Reducerile vor fi valabile atât în magazinul online, www.e-twow.ro, cât și în showroom-urile din Craiova, Cluj și București. În plus, cei care achiziţionează direct din showroom se vor bucura de o reducere suplimentară de 100 lei.

Reducere substanţială pentru cel mai nou model, GT

Anul acesta, E-TWOW a lansat și modelul GT, cea mai performantă trotinetă electrică de 12 kg. Modelul GT va fi, de asemenea, inclus în campania de Black Friday și va beneficia de o reducere substanțială. Noul GT a fost foarte bine primit de utilizatorii de trotinete electrice, întrucât a venit cu o mulțime de îmbunătățiri. În acelaşi timp, şi-a păstrat greutatea redusă și se manevrează la fel de ușor ca și modelele anterioare.


Cu o viteză maximă de 40 km/h, o autonomie de până la 50 km și un motor de 700 W, noul GT este unul dintre cele mai eficiente vehicule electrice portabile şi este de departe modelul cel mai aşteptat de cumpărători în campania de Black Friday, conform reprezentanţilor companiei.

Până la 18 rate fără dobândă

În ultimii ani, trotinetele electrice au devenit cele mai populare vehicule electrice de transport. Faptul se datorează atât eficienței acestora, cât şi costurilor reduse de transport. Prețul trotinetelor E-TWOW variază între 3.000 de lei și 4.500 de lei. Însă, în perioada 15 – 22 noiembrie, trotinetele E-TWOW vor putea fi achiziționate cu prețuri începând de la 2.290 de lei. În plus, cumpărătorii își pot alege metoda de plată preferată și beneficiază de până la 18 rate fixe fără dobândă.

Preţuri irezistibile la E-TWOW în perioada 15-22 noiembrie


Compania E-TWOW a pregătit şi un stoc generos pentru campania de Black Friday. Totuşi, ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. De aceea, cumpărătorii sunt sfătuiți să profite din timp de oferte. În acest fel, au garanția că vor găsi la un preț redus modelul dorit, în culoarea preferată.

Cei care nu dețin încă o trotinetă electrică, dar doresc să testeze un astfel de vehicul pot face un test drive în showroom-ul E-TWOW din Craiova, de pe Calea Bucureşti, Nr. 21, Bl 15 A, parter. Vă puteți alege modelul preferat după test, pentru a face o alegere informată în cadrul campaniei de Black Friday.

Popularitatea de care se bucură brandul E-TWOW se datorează tehnologiilor inovative înglobate în trotinetele E-TWOW, acestea fiind primele vehicule electrice cu 2 roți pe care a fost integrat un sistem de recuperare a energiei prin frânare electromagnetică. În spatele brandului stă o echipă tânără de manageri, reprezentată de Andreea Pașoi Sîrbu și Ovidiu Pașoi Sîrbu, care au consolidat poziția companiei E-TWOW ca lider mondial în domeniul trotinetelor electrice.

Exit mobile version