Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Zilele porţilor deschise la MHS Motors Craiova – Craiovenii pot testa BMW...

Zilele porţilor deschise la MHS Motors Craiova – Craiovenii pot testa BMW i8, de 127.000 de euro

BMW i8, cel mai vândut automobil sport hybrid din lume

Eveniment de excepţie pentru piaţa auto din Craiova. MHS Motors, reprezentanţa Craiova a Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, a prezentat în premieră în oraşul nostru BMW i8. Câştigătorul Engine of the Year Award 2016, BMW i8 este, în prezent, cel mai vândut automobil sport hybrid din lume. Automobilul are o propulsie combinată între un motor termic turbo cu trei cilindri şi un electromotor. Tehnologia hybrid plug-in inovatoare furnizează o putere totală de 266kW/362 CP. Caroseria este realizată dintr-o combinaţie inovatoare de carbon şi aluminiu, designul – ultramodern, iar caracteristicile tehnice – la standardele cu care BMW şi-a obişnuit clienţii, ajungând de la 0 la 100 de km/h în 4,4 secunde. Preţul unui astfel de bolid porneşte de la 127.000 de euro, iar craiovenii care vor să vadă cum este să conduci un astfel de automobil sunt aşteptaţi până sâmbătă la MHS Motors Craiova, unde au loc „Zilele Porţilor Deschise“. Pe lângă BMW i8 sunt expuse şi disponibile pentru test drive cele mai noi automobile din gama BMW, printre care şi noul BMW Seria 7, dotat cu tehnologii inovatoare ce scot în evidenţă noua limuzină de lux.

Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group
Milos Vujanovic, vicepreşedinte Automobile Bavaria Group

„Suntem încântaţi şi onoraţi că putem prezenta în Craiova două modele BMW ce reprezintă vârful de gamă pentru marcă. Vom continua să aducem şi să punem la dispoziţia craiovenilor cele mai noi modele BMW prin astfel de evenimente, oferind pasionaţilor mărcii oportunitatea de a le testa şi a descoperi pe viu inovaţia şi tehnologia BMW“, a declarat Milos Vujanovic, vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.

„Reprezentanţa noastră din Craiova este una dintre cele mai dinamice din ţară, iar cifrele demonstrează pe deplin acest lucru. În acest an, vânzările au crescut cu 40% faţă de 2015, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar“, a declarat Olavy-Theodor Pecou – Group After-Sales&Network Development Director, Automobile Bavaria Group. „Noi am susţinut MHS Motors Craiova prin investiţii de anvergură care au depăşit 100.000 de euro. Practic, service-ul a fost modernizat, fiind înlocuite toate echipamentele, şi a fost achiziţionat un service mobil nou“, a mai adăugat Olavy-Theodor Pecou. În plus, a fost înfiinţat, la începutul acestui an, un Centru pentru Relaţii Clienţi Integrat, pentru a se putea măsura nivelul de satisfacţie al clienţilor. „Practic, în termen de 72 de ore, noi sunăm toţi clienţii fie că au cumpărat ceva de la noi, fie că au avut maşina în service, şi verificăm în ce măsură aşteptările lor au fost confirmate. Şi putem constata că şi la acest indicativ MHS Motors Craiova este pe un loc fruntaş în rândul celor 12 reprezentanţe din ţară“, a mai precizat Olavy-Theodor Pecou. Service-ul MHS Motors din Craiova este singurul autorizat BMW din Oltenia şi respectă toate standardele BMW în materie de procese de lucru, dotări, personal specializat şi certificat de producător.
Până sâmbătă, craiovenii sunt invitaţi la sediul MHS Motors Craiova, unde pot avea parte de o experienţă completă şi de o adevărată incursiune în universul BMW.

Exit mobile version