Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Smart Pub pentru natură, relaxare, distracție

Smart Pub pentru natură, relaxare, distracție

Smart Pub este locația superbă de pe malul Lacului Preajba, la doar câteva minute de mers cu mașina din centrul Craiovei. Priveliștea oferită de calmul lacului, înconjurat de mult verde, locul de joacă special amenajat, unde vă puteți lăsa copiii în timp ce vă relaxați la terasa spațioasă, ambientul plăcut și personalul prietenos sunt premisele unui timp de calitate, fie că alegeți să îl petreceți alături de familie sau de prieteni.
„În această locație, pub sau hanul de la Preajba, așa cum îmi place să îi spun, am încercat să creăm locul ideal, unde să se poată evada din forfota și aglomerația orașului“, spune Cristian Dascălu, managerul locației.
Restaurantul cu specific internațional, deschis zilnic între orele 10.00 și 2.00, face eforturi susținute pentru a atinge și a se menține la cele mai înalte standarde.
De întocmirea meniurilor și de preparatele culinare se ocupă în mod special chef Gabriel Chițulescu, un om cu experiență în domeniu, care are grijă să ofere o interpretare proprie, specifică locației, fiecărui fel de mâncare.
„Slow food is not fast food“ este deviza lui chef Gabriel, în traducerea proprie fiind mai mult un îndemn către cei care vin și comandă mâncare la Smart Pub: „Luați un loc, admirați priveliștea și lăsați-o să vă încarce cu energie pozitivă; permiteți-vă o pauză de relaxare.
Noi ne luăm angajamentul să vă servim doar bucate proaspăt pregătite și atent așezate în farfurie. Va dura cu 10-15 minute mai mult față de cât sunteți obișnuiți să așteptați o comandă, însă timpul acesta ne permite să vă oferim mâncare preparată în timp real. Fără semipreparate și legume decongelate; aveți garanția că ardeiul roșu care vă completează „platingul“ (maniera în care este aranjată mâncarea în farfurie) a fost spălat, tăiat și tras la tigaie, special pentru a vă oferi o experiență gustativă de neuitat“.
La Smart Pub se organizează și evenimente private de succes. „Nu puțini sunt cei care aleg să marcheze cele mai importante momente din viață aici. Fie că vorbim despre petrecerile organizate cu ocazia zilelor de naștere, a evenimentelor corporate, a nunților sau botezurilor. În cei peste doi ani de activitate ne putem mândri cu faptul că am primit doar aprecieri pozitive din partea clienților noștri“, adaugă managerul locației.
Pe lângă mâncarea bună, priveliștea minunată și evenimentele private reușite, Smart Pub este și locul show-urilor de excepție. Aici au loc concerte live susținute de artiști și trupe îndrăgite precum Iris, Cargo, Direcția 5 sau Timpuri Noi, dar și seri de teatru, de stand-up comedy sau vizionări de meciuri de fotbal.
Așa că, pentru a vă asigura un loc la evenimentul la care doriți să luați parte, urmăriți calendarul evenimentelor pe site-ul oficial www.smartpub.ro și rezervați din timp.

Contact: Strada Trandafirilor, Preajba, Dolj
Telefon: 0748.889.920, www.smartpub.ro

Exit mobile version