Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Care sunt cele 3 secrete pentru a afla din timp de achiziţiile...

Care sunt cele 3 secrete pentru a afla din timp de achiziţiile publice

Pentru a afla din timp de achiziţiile publice ce urmează să fie publicate de autorităţi poţi monitoriza cu ajutorul site-ului licitatia.ro cele 3 tipuri de anunţuri publicate de autorităţi pentru a anunţa din timp ce intenţii de achiziţii au.

Află care sunt cele 3 secrete pentru a află din timp de achiziţiile publice:

Planuri de achiziţii

Planul de achiziţie cuprinde totalitatea contractelor de achiziţie publică/acordurilor-cadru pe care autoritatea contractantă intenţionează să le atribuie în decursul anului următor.

Anunţuri de intenţie

Anunţul de intenţie este modalitate prin care o autoritate contractantă poate anunţa intenţia de a demara o procedura de achiziţie publică însă nu crează autorităţii contractante obligaţia de a efectua acea achiziţie publică.

Consultarea pieţei

Consultarea pieţei, un nou tip de anunţuri de achiziţii publice, a fost implementat pentru a da posibilitatea autorităţilor contractante de a organiza consultări cu piaţă înainte de a realiza o achiziţie şi invitării la consultare a autorităţilor publice, a experţilor independenţi şi a operatorilor economici.

Ce avantaje sunt dacă le urmăreşti din timp?

– Afli din timp ce planuri de achiziţii au instituţiile publice
– Ai mult mai mult timp pentru pregătirea ofertei
– Îţi poţi programa din timp resursele pentru participarea la licitaţii.

Toate cele 3 tipuri de anunţuri sunt monitorizate de către site-ul LICITAŢIA.RO şi sunt transmise zilnic abonaţilor săi prin e-mail, astfel încât clienţii să fie cei mai bine informaţii cu privire la oportunităţile noi ce apar în domeniul achiziţiilor publice.

Exit mobile version