Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Consiliul Judeţean Gorj caută soluţii pentru modernizarea Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu

Consiliul Judeţean Gorj caută soluţii pentru modernizarea Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu

 

Consiliul Judeţean (CJ) Gorj analizează soluţiile pentru modernizarea Parcului Industrial de la Bumbeşti-Jiu, pe care îl are în subordine. Conducerea Consiliului Judeţean a trimis în Parcul Industrial o comisie care să evalueze starea în care se află halele de producţie puse la dispoziţia investitorilor locali. Patronii firmelor care-şi desfăşoară activitatea în Parcul Industrial Bumbeşti-Jiu au solicitat modernizarea halelor şi îmbunătăţirea condiţiilor oferite în cadrul societăţii. Nici cuantumul chiriilor percepute investitorilor nu a fost majorat în ultimii ani. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că anumite depozite din Parcul Industrial de la Bumbeşti-Jiu necesită reparaţii, după ce acesta a efectuat o vizită acolo în urmă cu mai multe săptămâni. Cosmin Popescu a anunţat că instituţia pe care o conduce va majora capitalul social la societatea Parc Industrial Bumbeşti-Jiu în vederea efectuării de reparaţii la halele cu probleme.

Opt firme private, în parc

În Parcul Industrial Bumbeşti-Jiu îşi desfăşoară activitatea opt firme private, platforma industrială fiind condusă de Cristian Toader Pasti. Chiriile încasate de acesta nu pot, însă, acoperi şi eventuale reparaţii sau modernizări ale halelor şi este nevoie de o infuzie de capital din partea administratorului: „Sunt opt agenţi economici în Parcul Industrial. Sunt probleme la anumite porţiuni din acoperiş. Deocamdată, trebuie să găsim o rezolvare a acestor probleme în următoarea perioadă. De astăzi, sunt echipe în teren care să verifice şi să propună o soluţie tehnică. Este vorba fie de o nouă şarpantă care să acopere toate halele de producţie, fie să venim să completăm hidroizolaţia pentru a înlătura această problemă. Sunt echipe în teren, facem o evaluare estimativă a costurilor şi am găsit şi soluţia juridică. Vom majora capitalul social, iar ei vor folosi fondurile pentru a realiza lucrările de reparaţii şi de modernizare la Parcul Industrial“, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Exit mobile version