Acasă Bani & Afaceri Plaza Lake Resort, un loc de poveste, una dintre cele mai frumoase...

Plaza Lake Resort, un loc de poveste, una dintre cele mai frumoase experienţe din Oltenia

Când timpul gonește și simți că nu mai poți să ții pasul cu el, e timpul să iei o pauză și să respiri. În Oltenia, o oază de liniște și confort în inima naturii, ideală pentru un sejur de relaxare, un teambuilding sau un eveniment privat, este Plaza Lake Resort. Un loc fermecător, cu un lac spectaculos, unde oaspeții se deconectează de la rutina zilnică, se bucură de liniște, relaxare și armonie cu natura. Toate combinate cu numeroase activități de agrement și cu experiențe culinare autentice locale, pentru a îmblânzi timpul și pentru a lăsa deoparte grijile de acasă.

Gazda generalului Charles de Gaulle

În 1965, acest loc special a fost ales pentru construcția unei cabane de vânătoare pentru liderii vremii în zona Olteniei, atât pentru fondul cinegetic cât și pentru frumusețea aparte a locului. Vizite de stat importante au avut loc pe parcursul acestor ani, iar în mai 1968, actualul complex Plaza Lake Resort a fost gazda generalului Charles de Gaulle.

Din 2002 locația a fost reconstruită și dezvoltată în complexul din prezent. Într-un ținut de poveste, Plaza Lake Resort Rojiște include un colț de pădure cu specii rare si copaci seculari, un parc înflorit, un lac spectaculos cu insulă și ponton de promenadă, hotel, restaurant, sala de evenimente, terenuri de tenis, fotbal și volei și loc de joacă pentru copii. Experiența unică a piscinelor cu apă sărată natural, a centrului spa cu piscină interioară încălzită, saune, fitness, masaj, ciubărul încălzit și focul de tabără te așteaptă pentru una dintre cele mai frumoase experiențe de cazare din România. Diminețile vi le puteți petrece pe terasă, savurând o cafea și admirând peisajul pitoresc. Oaspeții se pot plimba cu hidrobicicletele pe lac, iar pasionați de pescuit au la dispoziție două lacuri pentru pescuitul sportiv populate cu exemplare frumoase de crap și caras.

Păstrăvărie unică în zonă

Lacurile se întind pe o suprafață de aproximativ 8 hectare de luciu de apă, iar resortul are peste 30.000 mp. Păstrăvăria este unică în zonă, dispunând de 25 bazine pentru creșterea păstrăvului alimentate cu apă de izvor, unitate de procesare a peștelui proaspat și restaurant cherhana cu pește proaspăt, care va fi deschis din primăvară.

Cu o capacitate de cazare de 70 de locuri în 4 cabane pitorești A line și 28 camere duble cu vedere la lac și pădure, Plaza Lake își întâmpină oaspeții cu camere spațioase, cu balcoane cu vedere panoramică ale peisajului spectaculos.

„Fiind o proprietate generoasă la liziera pădurii, cu un peisaj natural încântător, cu multiple opțiuni de agrement și petrecere a timpului liber, Plaza Lake Resort este locația ideală pentru un sejur de relaxare, evenimente corporate sau private și pentru activități de teambuilding”, transmit reprezentanții Plaza Lake.

Exit mobile version