Acasă Bani & Afaceri Demo Nunta La Cișmea, un pachet complet de consiliere oferit mirilor fără...

Demo Nunta La Cișmea, un pachet complet de consiliere oferit mirilor fără costuri

La Cișmea Mârșani

Industria organizării de evenimente cunoaște, în ultimii ani, o dezvoltare complexă, în care adaptarea la tendințele de ultimă oră nu mai este un moft, ci un element necesar pentru cei care caută longevitate și succes în acest domeniu. Complexul de evenimente La Cișmea Mârșani se bucură de ambele.

La Cișmea este un business construit pe o structură solidă, a cărui „arhitectură” a fost constant îmbogățită cu noi elemente. Familia Cîrjaliu, aflată în spatele brandului La Cișmea, a reinventat periodic acest spațiu devenit atât de îndrăgit de perechile de miri, iar pe locul unde cândva creșteau buruieni se află acum nu doar săli pentru evenimente, ci și piscină, ponton, spații de cazare, o grădină generoasă cu mobilier specific, foișoare, cu lebede plutind pe apă și cupole de trandafiri. Ce a adus succesul? Perseverența, spune Cristian Cîrjaliu. Munca. Dar și dorința de a aduce mereu ceva nou. Anul acesta o nouă sală, anul viitor o reamenajare și tot așa. Un flux continuu de idei materializate, de prospețime, astfel încât La Cișmea nu a riscat nicicând să devină un loc demodat.

Dialogul constant, o sursă de generare a încrederii

Pe lângă toate acestea, antreprenorii din spatele acestui proiect au mizat mereu pe relația de încredere și pe apropierea față de client. Dialogul cu cei care aleg La Cișmea pentru organizarea nunții de vis sau a botezului magic este o parte esențială din formula de lucru. Demo Nunta sau Ziua Porților Deschise este, în acest sens, un model de bună practică perpetuat de ani buni de către echipă. Anul acesta, evenimentul se desfășoară pe 27 aprilie și propune un format nou. Un dialog aprofundat între echipa La Cișmea și mirii care se pregătesc de nuntă, atât cei care și-au rezervat data la complexul din Mârșani, dar și cei care intenționează să facă marele pas.
Astfel, echipa își propune să vină în ajutorul perechilor cu cele mai bune sfaturi, cu informații clare și prețioase, cu o expertiză care are în spate mulți ani de activitate, pentru a-i ajuta pe miri să facă alegeri mai ușor și mai inspirat.

Demo Nunta, un „preview” al propriei nunți

Demo Nunta capătă astfel noi valențe, iar viitorii miri vor avea parte pe 27 aprilie de o întâlnire fără costuri în cadrul căreia vor avea parte de servicii consultanță personalizate.

„Este o zi în care mirii pot vorbi pe îndelete cu noi. Ne pot pune întrebări, sunt sfătuiți, descoperă specialitățile culinare ale restaurantului, analizează oferte și pachete care includ servicii până la nivelul ultra all inclusive. Vorbim de candy bar, de torturi, inclusiv tort de shot-uri, care este foarte la modă, de pachete de băuturi, open bar, selecții de vinuri, toate acestea le putem oferi chiar noi. Apoi, analizează oferta de meniuri.

Și unul dintre cele mai importante lucruri este că în cadrul acestei întâlniri le vom dezvălui secrete din culisele organizării unei nunți pe care doar oamenii cu experiență îndelungată în domeniu le știu. Astfel, vrem să îi îndrumăm să ia cele mai bune decizii pentru propriul lor eveniment, să aibă un eveniment frumos, dar și organizat eficient, astfel încât să nu risipească. De aceea, anul acesta ne dorim să petrecem și mai mult timp discutând cu ei, lămurindu-i, sfătuindu-i. Pentru o pereche care se pregătește de nuntă, evenimentul se poate transforma într-o sursă de stres care umbrește entuziasmul, atunci când nu ai alături oamenii potriviți. Noi sperăm că suntem acei oameni și feedback-ul pe care îl primim de la clienții noștri e un semnal că facem bine ceea ce facem”, mai spune Cristian Cîrjaliu.

În acest an, Demo Nunta va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, iar mirii care și-au rezervat evenimentul La Cișmea, dar și alte perechi care se pregătesc de marele DA sunt așteptați cu drag să intre în atmosfera de basm a nunții.
Rezervările la eveniment se fac la numărul 0749152805.

Exit mobile version