Acasă Magazin Auto România este prima țară din Europa în care SsangYong depășește cota de...

România este prima țară din Europa în care SsangYong depășește cota de 2%

AutoWallis Distribution Romania, unic importator al mărcii SsangYong în România, anunță depășirea valorii de 2% cota de piață în primul trimestru din 2024 în segmentul Vehiculelor de Persoane (PC).

AutoWallis Distribution Romania, unic importator al mărcii SsangYong în România, anunță depășirea valorii de 2% cota de piață în primul trimestru din 2024 în segmentul Vehiculelor de Persoane (PC). Aceasta reprezintă o premieră atât pentru piața din România, cât și pentru cea europeană, fiind pentru prima dată când brand-ul SsangYong depășește cota de 2% în una din țările în care activează.

În 2024, SsangYong aniversează 70 de ani de prezență pe piața auto mondială

SsangYong, cel mai vechi producător auto din Coreea de Sud, unde activează încă din 1954, este specializat în fabricarea autoturismelor 4×4. În prezent, exportă autovehiculele sale în peste 126 de tări, inclusiv România. Anul acesta SsangYong aniversează 70 de ani de prezență pe piața auto mondială, perioadă în care notorietatea brand-ului a crescut, fiind recunoscut pentru motto-ul “Good Value for Money”.

“O dată cu aniversarea celor 70 de ani de prezență pe piața auto mondială a brand-ului SsangYong suntem mândri să anunțăm un record absolut în România pentru primul trimestru din 2024: peste 2% cotă de piață (livrări) în segmentul Vehiculelor de Persoane – cu o creștere de 25 % comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut”, a declarat Alexandru Budeanu, Country Manager SsangYong România.

„Rezultatele excepționale înregistrate se datorează strategiei de vânzări implementată la nivelul rețelei naționale de distribuitori autorizați SsangYong, unor prețuri competitive pentru modelele aflate în gamă, rețelei nationale de dealeri, aflată în plină dezvoltare, și, nu în ultimul rând, clienților noștri.
Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor partenerilor și clienților pentru încrederea acordată și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru a ne ridica în continuare la înălțimea așteptărilor”, a mai adăugat Alexandru Budeanu.

Modelele SsangYong, disponibile şi în Craiova

Celebra marcă din Coreea, respectată şi apreciată în întreaga lume pentru fiabilitate, design şi performanţă, la preţuri mai mult decât competitive, este disponibilă şi în Craiova.
Oraşul Craiova a devenit parte din reţeaua mondială SsangYong în 2021, automobilele mărcii coreene fiind acum disponibile spre vânzare graţie unei echipe cu peste 15 ani experienţă în comercializarea de automobile și autoutilitare. Puteți consulta modelele comercializate și puteți programa un test-drive consultând site-ul https://www.ssangyongcraiova.ro/.
Din 2004, dealerul şi reparatorul autorizat a adus în regiunea Oltenia mărci importante pe plan mondial, acoperind județele Dolj, Gorj, Mehedinți și Olt.

Compania craioveană dispune de două showroom-uri specializate și service cu echipamente moderne și performante, ingineri și operatori pregătiți la cel mai înalt nivel de profesionalism, totul după standardele mărcilor pe care le reprezintă cu mândrie.

Exit mobile version