Acasă Bani & Afaceri “Orice senior are nevoie de socializare”. Căminul Casa Speranţei, antidotul singurătăţii

“Orice senior are nevoie de socializare”. Căminul Casa Speranţei, antidotul singurătăţii

Casa Speranţei
Casa Speranţei

Deschis de numai un an şi câteva luni, Căminul pentru Persoane Vârstnice Casa Speranţei din zona Tancodromului din Craiova a câştigat rapid încrederea celor care caută o a doua casă pentru seniorii din familie.

“Casa Speranţei înseamnă atât îngrijire, cât şi un spaţiu unde persoanele vârstnice pot socializa, pentru a scăpa de povara singurătăţii. Orice senior are nevoie de socializare”, transmit reprezentanţii căminului.

Casa Speranţei Craiova oferă asistenţă nonstop pentru vârstnici

Beneficiarii serviciilor oferite de Casa Speranţei au la dispoziţie asistență nonstop. Echipa de specialişti se asigură ca tratamentul medical să fie urmat conform rețetelor și regimul alimentar să fie adaptat în funcție de nevoile fiecăruia dintre seniori.

Acolo unde este cazul, programele şi meniul sunt personalizate.
“Meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte. Programele de îngrijire sunt şi ele personalizate, în funcţie de nevoile individuale. Serviciile includ administrarea tratamentului conform schemei şi monitorizarea parametrilor fiziologici, îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar sau ajutor pentru deplasare dacă este cazul”, transmit reprezentanţii Căminului Casa Speranţei.

La costuri mai mult decât avantajoase, pornind de la 2800 lei pe lună, persoanele vârstnice cazate aici primesc trei mese și două gustări, asistenţă medicală şi îngrijire specializată.

Casa Speranţei înseamnă atât liniştea şi bunăstarea seniorilor, cât şi liniştea familiei acestora, care ştie că sunt în siguranţă şi că primesc îngrijirea de care au nevoie, dar şi şansa de a petrece timp cu oameni de aceeaşi vârstă, într-un mediu prietenos şi cald.

Facilități oferite la Casa Speranţei:

Camere echipate modern, fiecare cu televizor

Living modern și spațios, dotat cu televizoare LCD

Asistență și îngrijire zilnică oferită de asistente medicale și infirmiere

Consiliere prin medic de familie, medici specialiști

Servicii de spălătorie, uscătorie, călcătorie

Bucătărie modernă, unde se prepară zilnic mâncare proaspătă

Mijloace de comunicare cu familia

Detalii la telefon 0769 817 777 și pe https://casasperantei-seniori.ro sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

Exit mobile version