Acasă Bani & Afaceri Wanderma. Cea mai modernă clinică de dermatologie din Craiova, la intersecţia dintre inovaţie şi...

Wanderma. Cea mai modernă clinică de dermatologie din Craiova, la intersecţia dintre inovaţie şi măiestrie

Nivelul unui business este dat de nivelul la care se află antreprenorul din spatele său, crede Mihai Voinea, unul dintre fondatorii Wanderma, cea mai modernă clinică din Craiova dedicată dermatologiei. Proiectul Wanderma este o provocare asumată. Nu doar de el, ci şi de soţia sa, Cătălina, şi de fratele său, Dragoş. Toţi absolvenţi de medicină, însă doi dintre ei construiţi, mai degrabă, pentru business. Au regăsit ideea unei clinici la intersecţia înclinaţiilor lor – business şi medicină – pe care le-au armonizat şi le-au transpus în conceptul Wanderma: ştiinţă şi artă pentru pielea ta, la intersecţia dintre inovaţie şi măiestrie.

Fraţii Mihai şi Dragoş Voinea au urmat calea medicinei din pasiune pentru ştiinţă şi, probabil, şi sub influenţa familiei. Însă spiritul lor antreprenorial a fost mai puternic şi le-a magnetizat ambiţia. Au început să dezvolte, în 2014, platforme educaţionale în domeniul medicinei, care au atras sute de mii de utilizatori şi au devenit primele pe piaţa de profil.

“În 2020, am vorbit prima dată despre ideea clinicii. Deja crescusem 4 platforme în online (Grile-Rezidentiat.ro, BIOMAP, Grile-Admitere.ro, Docendo) şi ajunsesem lideri pe pieţele din ţară cu platformele noastre. Am zis că e cazul să trecem la nivelul următor şi să construim ceva fizic”, povesteşte Mihai Voinea.

Mihai, Cătălina şi Dragoş Voinea

Studiu Wanderma: Pacienţii se simt mereu grăbiţi

Cu background-ul necesar din antreprenoriat şi business development şi cu Cătălina intrând în etapa rezidenţiatului în dermatologie, cei trei au hotărât să construiască o clinică modernă, care să redefinească îngrijirea pielii şi să ofere un răspuns la principala problemă identificată în urma unui studiu efectuat pe piaţa medicală din Craiova. “Conform analizei noastre, marea problemă în Craiova – şi probabil în multe alte locuri – este faptul că pacienţii sunt grăbiţi cam peste tot pe unde se duc. Poţi face un cabinet, dar e o mare diferenţă între a fi un bun profesionist în medicină şi a fi un bun antreprenor care dezvoltă un business”, spune Dragoş Voinea.

Wanderma este un proiect construit de la zero, din fonduri proprii.

Un loc care arată diferit şi răspunde diferit aşteptărilor pacientului

“Am vrut să creăm un loc diferit, unde pacienţii să vină şi aibă parte de servicii pe o nişă premium, să le oferim o experienţă altfel. Avem singurul Laser Alexandrite Deka Again pentru epilare definitivă şi Nd:YAG pentru leziuni vasculare din Oltenia. Mai sunt doar câteva astfel de lasere în toată ţara. Este un laser fără durere, compatibil cu toate fototipurile cutanate, ce poate fi utilizat în orice perioadă a anului. Avem în clinică şi laserul Lutronic eCO2, cu o tehnologie de referinţă în rejuvenare facială.

Un echipament important este şi cel pentru Analiza Facială. Amintim şi Dermapen 4, Dermalinfusion, cu acțiune simultană de exfoliere, extracție și de infuzare a pielii, centrifuga pentru PRP, dermatoscopul sau lampa Wood. Urmează să facem noi investiţii importante în aparatură. Serviciile medicale sunt extrem de numeroase, atât pe parte de dermatovenerologie, cât şi pe segmentul dermatologiei estetice. Toate informaţiile se regăsesc pe site-ul nostru, wanderma.ro”, precizează medicul dermatolog Cătălina Voinea.

Clinica Wanderma a fost proiectată de arhitectul Răzvan Drînceanu şi este gândită drept un spaţiu inovativ şi ultramodern, care să ofere o experienţă premium, ce lipsea până acum în Craiova.

“Am vrut să ne asumăm această provocare şi am considerat că merită, pentru că este un proiect care nu seamănă cu altele din oraş. Ne dorim să ridicăm ştacheta, astfel încât cei care vor veni în urma noastră să zică: hai să facem şi mai mult. Competiţia e sănătoasă, iar Craiova trebuie să crească”, transmite Mihai Voinea.

Exit mobile version