Acasă Bani & Afaceri Căminul Casa Speranţei, pentru liniştea şi bunăstarea seniorilor

Căminul Casa Speranţei, pentru liniştea şi bunăstarea seniorilor

Casa Speranţei
Casa Speranţei

Perioada sărbătorilor este o perioadă grea pentru seniorii care au de luptat împotriva singurătăţii, însă lucrurile pot sta altfel pentru aceştia. Un cămin pentru persoane vârstnice cu personal dedicat, unde bătrânii sunt îngrijiţi de personal specializat şi au cu cine schimba o vorbă ar putea readuce zâmbetul pe chipul acestora. Soluţia este simplă şi la îndemână.

“Casa Speranţei e un loc unde seniorii pot găsi liniştea şi bunăstarea feriţi de tristeţea singurătăţii. Sunt îngrijiţi şi sunt împreună cu alţi seniori cu care pot socializa. La căminul nostru, se află pe cele mai bune mâini”, transmit reprezentanţii căminului aflat în zona Tancodromului din Craiova.

Echipa de la Căminul Casa Speranţei care se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice monitorizează și oferă asistență nonstop. În plus, are grijă și ca tratamentul medical să fie urmat conform rețetelor și regimul alimentar să fie adaptat în funcție de nevoile fiecăruia.

Programe de îngrijire personalizate

Meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte. Programele de îngrijire sunt şi ele personalizate, în funcţie de nevoile individuale. Serviciile includ administrarea tratamentului conform schemei şi monitorizarea parametrilor fiziologici, îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar sau ajutor pentru deplasare dacă este cazul.

La costuri mai mult decât avantajoase, pornind de la 2700 lei pe lună, persoanele vârstnice cazate aici primesc trei mese și două gustări, asistenţă medicală şi îngrijiri din partea personalului de la Casa Speranței.

Facilități oferite la Casa Speranţei:

Camere echipate modern , fiecare cu televizor

Living modern și spațios, dotat cu televizoare LCD

Asistență și îngrijire zilnică oferită de asistente medicale și infirmiere

Consiliere prin medic de familie, medici specialiști

Servicii de spălătorie, uscătorie, călcătorie

Bucătărie modernă, unde se prepară zilnic mâncare proaspătă

Mijloace de comunicare cu familia

Detalii la telefon 0769 817 777 și pe https://casasperantei-seniori.ro sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

Exit mobile version