Acasă Bani & Afaceri Autokraft – Partenerul de încredere pentru flota ta, ridicând standardele de profesionalism

Autokraft – Partenerul de încredere pentru flota ta, ridicând standardele de profesionalism

Autokraft service

Într-o lume în care mobilitatea rapidă și eficientă este cheia succesului în afaceri, Autokraft se impune ca partenerul de încredere pentru întreținerea și reparația flotei tale de autoturisme.

Cu o infrastructură de top, formată din 13 elevatoare, dintre care 4 special concepute pentru autoutilitare, Autokraft devine o alegere evidentă pentru companiile care doresc să își optimizeze operațiunile.

Eficiență la standarde ridicate

“Unul dintre punctele noastre forte este abordarea noastră eficientă, care reduce semnificativ timpul de inactivitate al vehiculelor. Astfel, companiile pot beneficia de o productivitate îmbunătățită și un flux de lucru mai rapid, ducând la creșterea generală a eficienței. Cu Autokraft, nu mai este nevoie să închiriezi autoturisme suplimentare în timpul reparațiilor sau perioadelor de repaus ale flotei. Aducem serviciul nostru la client, oferind posibilitatea de PICK UP AND DRIVE. Astfel, angajații companiei pot prelua autovehiculul de la locația dorită și își pot relua activitățile fără a pierde timp prețios”, transmit reprezentanţii Autokraft.

Fiecare operațiune este documentată cu probe foto-video

“Suntem mândri să oferim transparență în ceea ce facem. Fiecare operațiune efectuată asupra autoturismelor din flota clienţilor este documentată cu probe foto-video. Astfel, aceştia sunt mereu la curent cu stadiul lucrărilor. Mai mult, contractele de colaborare întocmite de Autokraft sunt un exemplu de transparență și flexibilitate, fiind personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor și cerințelor companiilor din portofoliul nostru”, adaugă aceştia.

Autokraft consideră că întreținerea preventivă este esențială. Prin preluarea gratuită a flotei și evaluarea fiecărui autoturism, specialiştii Autokraft identifică și remediază problemele în stadii incipiente, reducând astfel costurile ulterioare cu până la 90%. “Avem încredere în ceea ce facem și oferim această evaluare gratuită ca o dovadă a angajamentului nostru față de calitate și transparență”, transmite echipa.

Pentru a beneficia de servicii de înaltă calitate și pentru a experimenta un nivel superior de profesionalism în gestionarea flotei auto, programează o vizită în service la Autokraft la 0726 878 318.

Exit mobile version