Acasă Bani & Afaceri Curtea Spitalului Judeţean Craiova, reamenajată cu fonduri de la CJ Dolj

Curtea Spitalului Judeţean Craiova, reamenajată cu fonduri de la CJ Dolj

CJ Dolj reabilitează curtea SCJU Craiova

Aproape 10.000 de metri pătraţi de alei de acces şi parcări din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova urmează a fi reabilitate şi amenajate în a doua etapă de reparaţii a curţii unităţii medicale. Anunţul a fost făcut la finele săptămânii trecute de Cosmin Vasile, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj.

Contractul de lucrări a fost deja atribuit Societăţii pentru Lucrări Drumuri şi Poduri din cadrul CJ Dolj. La începutul acestei săptămâni se emite ordinul de începere. Reparațiile presupun refacerea sistemului rutier din curtea spitalului, a platformelor de parcare și înlocuirea bordurilor din piatră sau beton cu borduri prefabricate.

CJ Dolj va repara şi gardul spitalului

În prima etapă a fost deja reparată o suprafață de aproape 7.000 mp, urmând ca, odată încheiată și a două etapă, toată curtea SCJU Craiova să fie una modernizată.

„De asemenea, ne aflăm în procedură de atribuire a contractului de lucrări pentru repararea gardului împrejmuitor al unității medicale. Până pe 21 august se pot depune oferte de către firmele interesate”, a mai anunţat Cosmin Vasile.
Valoarea investiției pentru cea de-a doua etapă de reparații este de aproape 2 milioane de lei, în timp ce valoarea estimată pentru reparația gardului este de aproape 300.000 de lei. Fondurile provin din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj.

Citeşte şi: Pastila care ucide cancerul, în prima fază a unui studiu clinic

Exit mobile version