Acasă Advertoriale Centrul pentru persoane vârstnice Casa Speranței, ideal pentru îngrijirea seniorilor

Centrul pentru persoane vârstnice Casa Speranței, ideal pentru îngrijirea seniorilor

Casa Speranţei
Casa Speranţei

La nivel național, în ultimii ani există o cerere din ce în ce mai mare pentru căminele pentru persoane vârstnice. Locurile insuficiente la instituțiile care aparțin de stau au dus la apariția mai multor astfel de centre specializate private, care oferă toate condițiile pentru seniori. Pensiunea Casa Speranței din zona Tancodromului este cel mai nou astfel de spațiu din zona Craiovei. În scurt timp, centrul a devenit foarte căutat datorită costurilor avantajoase și a raportului echilibrat între preț și calitatea serviciilor oferite.

Îngrijire non-stop pentru persoane vârstnice

La Casa Speranței, vârstnicii cazați primesc îngrijire non-stop din partea specialiștilor. Prețurile includ îngrijirea, cazarea, dar și mesele și gustările. La costuri accesibile, orice persoană vârstnică din familie care are nevoie de sprijinul personalului specializat poate fi îngrijită cu atenție de către o echipă profesionistă.

Echipa de la Casa Speranței transmite că locul se adresează atât celor care doresc cazarea permanentă, cât și celor care au nevoie să apeleze la serviciile pensiunii pentru durate scurte. De exemplu, atunci când familia este plecată şi nu are în grija cui să lase un membru al familiei, poate opta pentru cazarea temporară. La costuri chiar sub nivelul hotelier, vârstnicul primeşte şi pensiune completă, şi îngrijirea necesară.

Asistență specializată și personalizată, la pensiunea pentru persoane vârstnice CASA SPERANŢEI

Seniorii beneficiază de supraveghere de specialitate non-stop, de către asistente şi infirmiere și de asistență medicală. Li se administrează tratament medicamentos, dacă este cazul, conform schemei prescrise de medic, li se monitorizează parametrii fiziologici, beneficiază de îngrijire corporală zilnică sau de câte ori este necesar și de ajutor pentru deplasare acolo unde este nevoie.

Echipa de la Casa Speranţei este formată din profesionişti. Este vorba despre îngrijitori infirmiere, asistente şi personal medical cu mare experiență și calificare, autorizat și specializat conform legii. Programele de îngrijire sunt personalizate, în funcţie de nevoile individuale.

Îngrijire și pensiune completă, la costuri sub nivelul hotelier

Prepararea hranei se face în bucătăria proprie, cu ingrediente proaspete. Persoanelor nedeplasabile le este asigurată masa la pat de către personalul centrului. Meniurile sunt concepute pentru nevoile fiecărui senior în parte.

La numai 80 lei pe zi, persoanele vârstnice cazate aici primesc trei mese și două gustări. Preţul include şi asistenţă medicală şi îngrijiri din partea personalului pensiunii Casa Speranței.

Cum puteți contacta echipa de la Casa Speranței

Mai multe detalii se pot obţine la numărul de telefon 0769817777 sau pe www.casa-sperantei-craiova.ro.

Citeşte şi: De ce e bine să mănânci lobodă şi cum să o consumi

Exit mobile version