Acasă Bani & Afaceri Nunta de probă de la Hanul Andriței, cel mai amplu eveniment de...

Nunta de probă de la Hanul Andriței, cel mai amplu eveniment de acest fel din România

În anul 2012, restaurantul Hanul Andriței introducea, pentru prima dată în Craiova, conceptul unei repetiții generale înainte de cea mai importantă zi din viața unui cuplu: Nunta de Probă. De la an la an, Nunta de Probă a devenit un eveniment din ce în ce mai complex și spectaculos, iar astăzi este cea mai amplă inițiativă de acest fel din România.
Începând cu acest sezon, Hanul Andriţei anunţă şi o colaborare nouă cu Antonio Pasarelli, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din ţară.

Până la 800 de participanți per ediție

„Suntem singurii din țară care facem acest eveniment la o scară atât de mare. În general, la Nunta noastră de Probă participă între 600 și 800 de persoane. Fiecare pereche de miri poate veni cu încă două persoane, gratuit – fie părinți, fie nași, după cum își doresc, pentru că ni se pare foarte important să fie sprijiniți în organizarea și luarea deciziilor de cei apropiați”, spune Andra Dina, managerul Hanului Andriței.
La ediția din acest an, va fi prezentă și una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea organizatorilor de evenimente din România.

Mac Florea, invitat special

„Mac Florea va fi invitatul nostru special la această ediție. Din punctul meu de vedere, Mac este un guru în domeniul organizării de evenimente și ne onorează participarea sa. Este un om de la care am simțit că am multe de învățat și iată, mirii noștri vor avea ocazia să îl cunoască, să îl asculte și să primească sfaturi de la el la această ediție”, adaugă managerul complexului de evenimente.
Gazdele ediției din 2023 vor fi Lavinia Bârsoghe și Mihai Mitoșeru.

„Evenimentul acesta este, de fapt, o garanție a serviciilor noastre, o dovadă pentru miri că evenimentul lor se află pe cele mai bune mâini”, consideră Andra Dina.

Degustare de meniuri și întâlnire cu oamenii din culise

La Nunta de Probă, participanții au prilejul de a degusta toate meniurile din oferta restaurantului, pot vorbi direct cu furnizorii din industrie și pun, astfel, la punct cele mai importante detalii privind ziua evenimentului lor.

„Noi îi încurajăm pe mirii noștri să vină împreună cu părinții pentru că ne dorim ca și aceștia să deguste meniurile. La noi în țară, nunta este în general un eveniment organizat de familie și atunci este bine ca părinții să fie și ei prezenți și să vadă preparatele, să vadă detaliile. Părinții tind să fie obișnuiți cu preparate tradiționale, prezentate în mod tradițional, iar când văd un meniu mai diferit sunt reticenți… asta până la degustare. Și deși vin adesea montați pe ideea unui meniu clasic, își aleg apoi cu totul altceva decât aveau în minte. Degustă eclerul cu somon fume, plăcinta cu ciolan de porc, oul de prepeliță… și gustul îi cucerește instantaneu, reorientându-se către meniuri mai deosebit. Având termen de comparație între preparate, mirilor și familiilor lor le este mult mai ușor să își aleagă propriile variante”, explică Andra.

O garanție a calității

Aceasta mărturisește că, de multe ori, părinții sunt cei mai încântați de acest eveniment, pentru că este ceva cu totul nou pentru ei. Sunt surprinși de această formulă propusă de Hanul Andriței și rămân plăcut impresionați de ideea prezentării personalului, a meniurilor, a bucătarilor.

După ce pleacă de la Nunta de Probă, știu că evenimentul lor este pe mâini bune, pentru că au cunoscut echipa și au văzut detalii din culisele viitorului eveniment.

„Anul acesta venim și cu proiecte noi. Vom face schimbări majore ale grădinii și curții, vom amenaja o zonă superbă pentru cununii, cu piscină și vom fi și primul restaurant din Craiova care va avea o parcare cu panouri fotovoltaice. Și în ceea ce privește decorurile pregătim surprize. Rămânem la fel, determinați să le tăiem respirația oaspeților noștri și să ne autodepășim de la an la an!”, a transmis Andra Dina.

Exit mobile version