Acasă Advertoriale Primăvara, sezonul ideal pentru sport. Cum alegi echipamentul potrivit, la ElectroPutere Mall

Primăvara, sezonul ideal pentru sport. Cum alegi echipamentul potrivit, la ElectroPutere Mall

Cu toții așteptăm să se dezmorțească vremea ca să ne dezmorțim și noi. Pentru că, după iarnă, ne simțim puțin ”ruginiți”, parcă ne mișcăm mai greu, meniul încărcat de calorii poate și-a lăsat amprenta, iar primăvara este cel mai bun moment să faci mișcare. Temperatura e optimă, nu ți-e cald, soarele nu arde prea tare, nu te deshidratezi atât de repede, dar nu îți mai este nici frig.

Asigură-te că ai echipamentul sportiv potrivit

Singurul lucru care mai rămâne de rezolvat este echipamentul. Poate vrei să îl înnoiești, poate te-ai apucat de un sport nou, poate vrei o schimbare. Asta presupunea, cândva, să alergi prin tot orașul și să probezi diverse lucruri. Acum îl poți comanda și online,doar că atunci când vorbim de echipament sportiv, lucrurile sunt mai complicate. Sfatul unui expert, care să îți dea indicații personalizate, este vital.

Hai să luăm un exemplu, pantofii de alergare. Corect este să îi probezi pentru că un pantof de alergare trebuie să se potrivească pe forma piciorului tău. Forma poate indica o pronație corectă, insuficientă sau exagerată. Pronația este mișcarea care constă în sprijinirea călcâiului pe sol și rotirea către centrul de greutate. Pentru a stabili din ce categorie faci parte, cel mai simplu este să analizezi urma lăsată de talpa piciorului sau zonele în care sunt mai tocite tălpile pantofilor pe care îi utilizezi. Iar în funcție de acest factor, de suprafața și distanța pe care alergi, îți vei alege tipul de talpă și implicit de amortizare.

Profită de sfatul unui consilier de vânzări

Da, sună complicat, dar nu este, mai ales când ai pe cineva care să îți explice tot dar, dincolo de sfaturi, trebuie să probezi cât mai mult și mai variat și să alegi perechea de pantofi în care te simți cel mai confortabil. Iată de ce, deși pare mai ușor online, e mai bine să mergi în magazin și să vezi cu ochii tăi.

ElectroPutere Mall, destinația de cumpărături perfectă pentru iubitorii de sport

Din fericire, există o destinație în oraș unde poți găsi tot ce îți dorești în materie de sport: ElectroPutere Mall. Suprafața totală ocupată de brandurile de sport este de 8533 m2. Și ai nu mai puțin de 13 magazine de profil prin care să te plimbi și în care vei găsi sfaturi și echipament pentru aproape toate sporturile. Practic, acum e mai simplu ca niciodată să te apuci de sport sau să treci la următorul nivel. Ai o singură destinație unde găsești echipamente potrivite pentru profesioniști sau pentru amatori.

Sportul și mișcarea sunt esențiale pentru o viață sănătoasă, te ajută să îți întărești sistemul imunitar, să ai mintea mai limpede, să ajungi sau să te menții la greutatea ideală și nu numai. Suntem destul de buni în a ne găsi scuze să nu facem mișcare dar acum, cel puțin, scuza că nu avem echipament și nici timp să căutăm nu mai stă în picioare. Totul este la îndemână, ai toate magazinele de sport de care ai avea nevoie într-un singur loc, ușor accesibil, la ElectroPutere Mall.

Exit mobile version