Acasă Bani & Afaceri Comunicat începere proiect: “Serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind...

Comunicat începere proiect: “Serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning/DENDO”

30 ianuarie 2023

COMUNICAT ÎNCEPERE PROIECT

Serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning/DENDO

COD SMIS 156410

CARDIOCAROLINA S.R.L., cu sediul în Localitatea Craiova, Str. Infratirii nr. 16, ap. 2, judetul Dolj, derulează, începând cu data de 29.12.2022, proiectul „ Serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning/DENDO”, cod SMIS 156410, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 425 din 29.12.2022 încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Competitivitate (POC) 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.119.778,62 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 988.670,36 lei.

Proiectul se implementează în localitatea CRAIOVA, str. Infratirii , nr. 16, ap. 2, jud. Dolj, pe o durată de 12 luni.

Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta in perioada de implementare prin activitatile de cercetare industriala si dezvoltare experimentala un Serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning, ce are la baza rezultatele activitatii de cercetare realizate in cadrul tezei de doctorat a directorului de proiect cu titlul ,,APLICABILITATEA DEEP LEARNING ÎN PRACTICA MEDICALA-ALGORITM DE INTELIGENTA ARTIFICIALA ÎN PATOLOGIA TIROIDIANA PEDIATRICA”. Actualmente, la nivel international sau national nu exista un protocol standard de diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning, pentru a asista clinicianul în vederea obþinerii diagnosticului ecografic: aspect de tiroidita autoimuna, nodular, micro- nodular si aspect ecografic normal.

Obiective specifice:

1. Obinerea unui serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metode deep learning pana la finalul perioadei de implementare.

2. Achizitionarea a 1 echipament cu specific medical in termen de 12 luni de la demararea proiectului, necesare pentru prestarea noului serviciu inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning

3. Aplicarea serviciului inovativ pentru diagnosticarea bolilor endocrinologice la copil folosind metodele Deep Learning pe un numar de 20 de pacienti pana la sfarsitul perioadei de implementare

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate (POC).

Date de contact:

Nume persoană contact: POPA RADU TEODORU – administrator

Institutie: CARDIOCAROLINA S.R.L.

Telefon 0731309801, Fax -, e-mail: popateodoru@yahoo.com

Exit mobile version