Acasă Bani & Afaceri „Şcoala Mamei”: Curs GRATUIT de puericultură, organizat de Spitalul MaDonna Maria şi...

„Şcoala Mamei”: Curs GRATUIT de puericultură, organizat de Spitalul MaDonna Maria şi Banca de Celule Stem Biogenis la Craiova

Viitorii părinţi pot afla cele mai importante informaţii legate de venirea pe lume a bebeluşului lor în cadrul unui curs gratuit de puericultură organizat de Spitalul MaDonna Maria şi Banca de Celule Stem Biogenis. Seminarul „Şcoala Mamei” va avea loc joi, 12 mai, la ora 17:00 şi va fi susţinut de medicul primar neonatolog Mirela Siminel şi medicul primar ginecolog Leontina Şurtea.

Pentru înscriere, singurul pas necesar este confirmarea participării la adresa de e-mail elena.neghina@biogenis.ro, la numărul de telefon 0732.330.861 sau online, urmând linkul: https://biogenis.ro/evenimente. Durata seminarului este de aproximativ 3 ore, cu o pauză, la jumătatea cursului şi pot participa ambii părinți, specificându-se, la înscriere, număr de locuri rezervate.

Informaţii valoroase pentru viitorii părinţi

Cursul se va axa pe informații extrem de utile pe perioada sarcinii, despre alimentație și igienă, alăptare, lăuzie, îngrijirea nou-născutului (masajul, baia, schimbatul scutecului, etc), depresia postnatală, legislație, precum și informații de ultimă oră despre recoltarea de celule stem, prețuri și oferte.

Dr. Leontina Şurtea va vorbi despre importanţa unei bune monitorizări a sarcinii pentru un bebeluş sănătos şi despre alimentaţia mamei în timpul sarcinii, dar şi despre care este formula ideală pentru ca o femeie să îşi păstreze liniştea şi bucuria în cele 9 luni de sarcină, în contextul tuturor transformărilor psihice şi fizice pe care le parcurge.
Dr. Mirela Siminel îi va îndruma pe părinţi în tranziţia către această nouă etapă a vieţii lor, astfel încât să gestioneze cât mai bine perioada de după naşterea bebeluşului.

În urma participării la acest seminar, viitorii tătici vor primi un atestat de absolvire al cursului de puericultură, care le acordă dreptul de a beneficia de concediu plătit timp de 10 zile, după nașterea copilului, conform Legii concediului paternal.

„Este nevoie de surse legitime de informare”

Seminarul de puericultură este încă o iniţiativă de responsabilitate socială a Spitalului MaDonna Maria, împreună cu Banca de Celule Stem Biogenis, care se adaugă şi altor campanii menite să vină în întâmpinarea nevoii de informare publică din surse legitime, credibile, într-o eră în care dezinformarea face tot mai multe victime. „Ne dorim ca viitorii părinţi să îşi culeagă informaţia din surse corecte. Le oferim posibilitatea de a întâlni specialişti cunoscuţi din domeniu şi de a purta un dialog onest cu aceştia. Un copil vine cu multă responsabilitate şi cu multe întrebări, mai ales la prima sarcină”, transmite Alexandra Preda, managerul Maternităţii MaDonna Maria din Craiova.

Evenimentul va avea loc la Europeca

Locurile rezervate sunt garantate doar până la ora de începere a cursului, atrag atenţia organizatorii. În cazul în care au confirmat participarea, însă nu mai pot ajunge la seminar, participanţii sunt rugaţi să anunţe în timp util, astfel încât locurile să poată fi oferite unei alte familii de pe lista de așteptare.

Evenimentul va avea loc la Hotel Europeca, Craiova, pe str. Pietăţii, nr.9-11-13, iar participanţii sunt rugaţi să se prezinte cu minim 10 minute mai devreme, pentru facilitarea accesului în sală și verificarea codului de rezervare.

Exit mobile version