Acasă Bani & Afaceri UNIC Imobiliare le-a redat magia Crăciunului Cristinei şi lui Bogdănel

UNIC Imobiliare le-a redat magia Crăciunului Cristinei şi lui Bogdănel

Pentru Bogdănel şi Cristina, Moş Crăciun a fost darnic, anul acesta. Echipa UNIC Imobiliare a fost sensibilizată de povestea celor doi, care şi-au pierdut tatăl chiar anul trecut, de Crăciun, şi a hotărât să îmbrăţişeze această familie şi să îi ofere sărbători magice.

Bogdan a primit exact ce şi-a dorit, lemne cu care să se încalzească iarna aceasta, dar şi un telefon care să îl ajute să participe la orele online. Şi Cristina a primit o tabletă performantă, pe care şi-a dorit-o din acelaşi motiv, să poată participa la ore de la distanţă. Moş Crăciun le-a mai adus celor doi frăţiori, cu sprijinul UNIC, alimente, ghete şi hăinuţe.

Lecţia unui băiat de 10 ani

Înainte de sosirea Crăciunului, împreună cu echipa UNIC, micuţii au împodobit şi bradul, ca anul acesta Moşul să nu îi uite şi să aibă unde să le lase cadourile.

Pentru confortul celor doi copii, “unicii” s-au gândit să le înveselească puţin şi camera şi au ales, cu drag, lenjerii, pilote şi perne noi pentru frăţiori.

“Ne bucurăm că am putut face sărbătorile celor doi copii mai frumoase şi mulţumim clienţilor noştri care au ajutat ca acest lucru să se întâmple. De asemenea, mulţumim şi dezvoltatorului nostru, dar şi echipei Sofia Bistro Craiova, care le-a oferit copiilor masa de Crăciun.

Cu toţii s-au mobilizat şi ne-au ajutat să aducem un zâmbet pe faţa Cristinei şi a lui Bogdănel! Însă ceea ce ne-a emoţionat cel mai mult a fost gestul lui Ianis, băiețelul de numai 10 ani al unui client drag, care a făcut cadou celor doi fraţi bănuții strânși de el de sărbători. Ianis ne-a dat tuturor o lecţie despre bunătate, despre dăruire, despre magia sărbătorilor. Ne-a învăţat că să fii bun cu ceilalţi şi să dăruieşti e ceva ce există în noi dintotdeauna. Trebuie numai să avem grijă, pe măsură ce creştem, să nu uităm asta!”, a transmis echipa UNIC Imobiliare. „Să intrăm în noul an cu acest gând. La mulţi ani!”

Exit mobile version