Acasă Advertoriale Colin Group, distribuitor de utilaje și consumabile auto, s-a mutat în spațiu...

Colin Group, distribuitor de utilaje și consumabile auto, s-a mutat în spațiu nou

Colin Group își extinde gama de oferte odată cu mutarea într-un spațiu nou, mai generos, și anunță noi proiecte de dezvoltare.

„Ne-am mutat într-o locație nouă, pe strada Aeroportului, la Cârcea, lângă Hanul cu Ponei, iar spațiul mai mare de expunere și depozitare de aici ne-a permis să introducem noi game de produse în portofoliu, să adăugăm noi servicii. Menținem aceeași calitate cu care ne-am obișnuit și fidelizat clienții, dar într-un cadru mai ofertant”, transmite Nicolae Călin, directorul societății.

În curând mecanică auto, geometrie 3D și spălătorie auto

Colin Group deține și un service în cadrul căruia oferă servicii profesionale pentru întreținerea autoturismelor, vânzare anvelope și jante, hotel pentru anvelope, vulcanizare, service roți, îndreptare jante, încărcare cu freon, restaurare faruri, curățare si igienizare a interioarelor auto și nu numai. „În curând vom deschide și un post de mecanică ușoară, reglaj direcție-geometrie 3D și spălătorie auto non-contact”, anunță managerul firmei.

Compresoare, unelte, racorduri și automatizări pneumatice

Colin Group dealer autorizat Gica Import Export, oferă consultanță și service pentru produsele comercializate: compresoare industriale, unelte pneumatice, proiectare și instalare rețele pneumatice, componente pentru tratarea aerului comprimat, fitinguri, racorduri, cuple, furtunuri și componente hidraulice.

„Ne dorim să fim unul din principalii importatori şi distribuitori din Oltenia şi zona de sud de materiale şi consumabile pentru vulcanizare si spălătorie auto. Avem în prezent un portofoliu de peste 3000 de clienţi în toată ţara, reţea proprie de distribuţie si magazin on-line”, precizează managerul Nicolae Călin.

Exit mobile version