3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriConferința „Investitori în viitorul economiei locale“, la Târgu Jiu

Conferința „Investitori în viitorul economiei locale“, la Târgu Jiu

Conferința de afaceri intitulată „Investitori în viitorul economiei locale“ a ajuns la cea de-a treia ediție din 2018 și se va desfășura astăzi, în municipiul Târgu Jiu, la Consiliul Județean Gorj. Evenimentul este organizat de Curierul Național, Gazeta de Sud și Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR).
Conferința de la Târgu Jiu începe la ora 11.00 și este moderată de Ștefan Rădeanu, secretar general al UGIR. Scopul unor astfel de întâlniri este acela de a pune față în față antreprenorii locali, investitorii străini și autoritățile locale, județene și chiar de la nivel central pentru a se asculta problemele mediului de afaceri și a găsi soluții la acestea.
De asemenea, vor fi dezbateri legate de oportunități de investiții în zonă, de dezvoltare și posibilități de obținere de fonduri europene, precum și despre fiscalitate. La întâlnirea de business sunt așteptați și reprezentanți ai unor confederații patronale ce reprezintă interesele unor investitori italieni și turci în România.
Evenimente similare au avut loc anul acesta în județele Olt și Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS