14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDedeman deschide magazinul cu numărul 40, la Târgu Jiu

Dedeman deschide magazinul cu numărul 40, la Târgu Jiu

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide vineri 19 septembrie, magazinul din Târgu Jiu, cel de-al 40-lea al reţelei naţionale.
Inaugurarea unităţii din Târgu Jiu, ridicate printr-o investiţie de circa 12 milioane de euro, are loc la numai două săptămâni după deschiderea celui de-al treilea magazin din Bucureşti, în Colentina.
Situat pe str. Termocentralei nr. 33, magazinul din Târgu Jiu are o suprafaţă de peste 12.000 mp., dispune de 380 de locuri de parcare şi va comercializa peste 45.000 de produse pentru construcţii şi amenajări interioare.
Magazinul Dedeman cu numărul 40 aduce gorjenilor reţeta perfecţionată şi testată în timp care oferă cele mai bune soluţii pentru toate planurile de construcţie, amenajare sau redecorare a casei şi grădinii. De la materiale de bază până la produse pentru personalizarea spaţiului de locuit, de la produse autohtone, la cele mai recente inovaţii internaţionale, toate vor fi accesibile clienţilor din Gorj la un raport ideal calitate-preţ.
Pentru o experienţă cât mai plăcută la cumpărături şi pentru a lua cele mai bune decizii în scurt timp, clienţii vor fi consiliaţi de o echipă bine pregătită şi specializată, cei 170 de angajaţi ai magazinului oferindu-le mereu sfaturi şi sugestii competente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS