10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriS-a schimbat conducerea Uzinei Hidroelectrica Slatina

S-a schimbat conducerea Uzinei Hidroelectrica Slatina

La Sucursala Râmnicu Vâlcea a Hidroelectrica, Cornel Silviu Tatuc, inginer şef al Uzinei Hidroelectrice Slatina, a fost revocat din funcţie şi înlocuit de George Gabriel Stoica.
Principalul criteriu de numire în funcţie a noului inginer şef de uzină a fost experienţa în exploatarea hidrocentralelor, uzina fiind prin excelenţă entitate de producţie a energiei electrice. Noul manager are ca obiectiv general exploatarea în siguranţă  a centralei hidroelectrice din patrimoniu.  

În anul 1998, Gabriel George Stoica a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti – Facultatea de Inginerie Mecanică, Maşini Hidraulice şi Pneumatice. În anul 2010 a absolvit cursuri de Project Management, dobândind certificare de  Manager de Proiect.
În perioada 1998 – 2000, Stoica a ocupat funcţia de Şef Secţie la SC SLAMEC SA Slatina. În perioada 2000 – 2002 a fost director general executiv la SC Transcar-Olt SĂ Slatina.
Din anul 2002 activează în cadrul Hidroelectrica SA – Uzina Slatina unde a ocupat funcţiile de inginer, şef Serviciu Derulare Lucrări Retehnologizare (2009-2010), director Uzina Retehnologizare (2010–2013).  Din 2013 a fost numit numit Manager de Proiect  pentru proiectul „Creşterea gradului de siguranţă în funcţionare şi modernizare la centralele hidroelectrice de pe sectorul Olt Inferior””.
Vorbeşte fluent limba engleză şi germană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS