17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCursuri de calificare pentru 112 olteni, în luna iulie

Cursuri de calificare pentru 112 olteni, în luna iulie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt organizează în luna iulie 2014 cursuri pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, informează gazetanoua.ro

Astfel, 112 persoane din judeţ vor beneficia de servicii gratuite de formare profesională pentru patru calificări, câte 28 pentru fiecare meserie în parte. Cursanţii vor obţine, la finalizarea pregătirii teoretice şi practice, certificate de calificare în meseriile de coafor, manichiurist – pedichiurist, maseur şi comunicare limba engleză, recunoscute la nivel naţional.

La nivelul întregii ţări, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna mai 173 de programe de formare profesională pentru un număr de 3.477 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi municipiului Bucureşti.
 
Judeţele în care, în luna iulie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Braşov – 224 persoane, Iaşi – 175 persoane, Mureş -168 persoane, Dolj – 168 persoane şi Dâmboviţa – 154 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS