11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn nou director în fruntea Hidroelectrica

Un nou director în fruntea Hidroelectrica

Remus Borza, administratorul judiciar al companiei de stat Hidroelectrica, Euro Insol, l-a numit pe Marius Adrian Chiriac în funcţia de director al Direcţiei Trading – Furnizare, începând cu data de 12 mai 2014, se arată într-un comunicat al companiei.

În perioada 2012-2014, Chiriac a ocupat funcţia de director Achiziţii Energie şi Vânzări la Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, iar în perioada 2012-2013 a deţinut şi funcţia de director general interimar şi membru al Consiliului de Administraţie atât al Enel Energie cât şi al Enel Energie Muntenia.

În 2003, Marius Chiriac a absolvit Facultatea de Energetică, Universitatea Politehnică Bucureşti. Imediat s-a angajat la Transelectrica, unde a activat în cadrul Dispecerului Energetic Naţional până în 2007 când a fost racolat de italienii de la Enel.

În urmă cu câteva luni, ca urmare a deciziei instanței, Hidroelectrica a reintrat în insolvență, iar Remus Borza, șeful Euro Insol, a redevenit administratorul judiciar al societății energetice de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS