16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriHidroelectrica are un nou director IT

Hidroelectrica are un nou director IT

Yugo Neumorni este începând de astăzi noul Manager al Departamentului  IT & Comunicatii din cadrul Hidroelectrica SA. Neumorni are o prodigioasă carieră de peste 20 de ani în planificarea, dezvoltarea, implementarea şi operarea de medii complexe IT, în susţinerea de obiective de creştere organizaţională şi utilizare optimală a resurselor, cu accent pe soluţii de business de tip ERP (Enterprise Resource Planning).

El a fost timp de 10 ani, din 2004 până la 10.04.2014 Director IT la Grupul Vimetco (ALRO SA), leader în producţia integrată de aluminiu, fiind responsabil cu partea de operaţiuni din Romania, Sierra Leone, Ghana, Europa şi China.

La Vimetco, Yugo Neumorni a implementat cu succes soluţii SAP, coordonând comitetul tehnic în faza de licitare pentru ERP, planificarea şi dimensionarea infrastructurii SAP, coordonarea implementării cu Divizia ERP pe componentele FI, CO, MM, SD, PP precum şi a soluţiei de Business Intelligence (SEM + BW). Neumorni a instrumentat şi re-engineeringul proceselor de business.

În perioada 1998-2004, Neumorni a fost IT Manager la Deloitte & Touche Central Europe, fiind responsabil cu operaţiunile din România şi Republica Moldova. Aici el a coordonat printre altele echipa Enterprise Risk Services care a realizat proiectele de audit şi s-a implicat în implementarea SAP (FI) pentru toate ţările în care e prezentă Deloitte.

Neumorni deţine o diplomă de Executive MBA obţinută în anul 2009 la Asebuss, SUA, este licenţiat ân Ştiinţa Calculatoarelor (1995) la Facultatea de Automatică din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. El are mai multe certificări între care CISA – Certified Information Systems Auditor si MCSE – Microsoft Certified System Engineer + Internet.

Este preşedinte al CIO Council România – Asociaţia Directorilor de IT din România şi din 1997 preşedinte al ISACA România (Asociaţia de Audit şi Control Informatic).  Yugo Neumorni vorbeşte fluent engleza şi franceza.
El este un speaker binecunoscut la conferinţe de specialitate din ţară şi străinătate.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS