13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriIntensificarea cooperării economice reprezintă unul dintre obiectivele relaţiilor româno-germane

Intensificarea cooperării economice reprezintă unul dintre obiectivele relaţiilor româno-germane

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale şi administratiei publice, a avut astăzi, 18 octombrie, o întrevedere, la Palatul Victoria, cu E.S. Werner Hans Lauk, ambasadorul Germaniei la Bucureşti.
„Germania este unul dintre cei mai apropiaţi parteneri ai noştri din Uniunea Europeană şi sunt convins că, prin eforturi comune, vom reuşi să accelerăm relaţiile bilaterale în cele mai diverse domenii”, a subliniat ministrul Dragnea, în cadrul acestei întâlniri.
La rândul său, ambasadorul Hans Lauk a precizat că Germania susţine dezvoltarea relaţiei cu România şi urmăreşte în special intensificarea cooperării economice, referindu-se, în acest context, la implicarea activă a comunităţii de afaceri germane în sectorul economic românesc.
Un alt subiect abordat de cei doi oficiali a vizat procesul de regionalizare-descentralizare, vicepremierul Liviu Dragnea făcând, cu aceasta ocazie, o descriere detaliată a celor două proiecte, cu accent pe obiectivele şi pe impactul pozitiv al acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS