15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCum pot firmele inovative să atragă fonduri europene

Cum pot firmele inovative să atragă fonduri europene

Camera de Comerţ şi Industrie Dolj organizează astăzi seminarul cu tema „Importanţa componentelor inovative pentru acces la fondurile europene“, care se va desfăşura începând cu ora 10.00, la sediul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din Craiova, str. Calea Bucureşti, nr 107 D, la etajul I (sala 1.3). „În cadrul discuţiilor vor fi prezentate aspecte practice legate de accesarea fondurilor structurale cu componenta de inovare. De asemenea, vor fi precizate şi condiţiile ce trebuie îndeplinite de firme, unităţi de cercetare, universităţi, pentru a atrage surse de finanţare, cerinţe legislative şi financiar-contabile, modalităţi prin care firme cu activitate de cercetare-dezvoltare şi inovare pot să recupereze o parte din investiţiile făcute în cercetare prin reducerea de impozite şi taxe, precum şi serviciile de internaţionalizare a afacerilor“, se arată în comunicatul transmis de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj.
Participanţii pot afla noutăţi despre programe de finanţare dedicate firmelor inovative şi despre condiţiile ce trebuie îndeplinite de companiile care inovează, pentru a atrage mai uşor banii europeni.
Participarea la seminarul de astăzi este gratuită pentru membrii Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, iar pentru firmele care nu sunt membre ale acestei entităţi, costul este de 150 de lei de participant, plus TVA. Dezbaterile vor dura până în jurul orei 12.30, au anunţat organizatorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS