12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAstăzi expiră termenul de depunere a ofertelor pentru microhidrocentralele Hidroelectrica

Astăzi expiră termenul de depunere a ofertelor pentru microhidrocentralele Hidroelectrica

Termenul de depunere a ofertelor în procesul de vânzare a microhidrocentralelor Hidroelectrica expiră astăzi, la ora 16:00, informează Agerpres.ro. Potrivit unui comunicat al preşedintelui Comisiei de licitaţie, avocatul Remus Borza, din data de 3 iulie, decizia de prelungire a termenului de depunere a ofertelor a fost luată ţinându-se cont de solicitările repetate venite din partea mai multor firme din Europa şi Statele Unite ale Americii, cereri motivate de termenul scurt pentru vizitarea activelor şi efectuarea de analize detaliate ale riscurilor.

Hidroelectrica derulează procesul de vânzare a unui prim lot de 25 de Centrale Hidroelectrice de Mică Putere (CHEMP), prin licitaţie publică cu strigare. Comunicatul citat arată că procesul de vânzare, desfăşurat cu respectarea legislaţiei române în vigoare, se bucură de un real succes, fiind achiziţionate de către persoane juridice române şi străine, în perioada 17 iunie – 1 iulie 2013, 61 de dosare de prezentare a activelor. Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitaţie se va face numai în prezenta ofertanţilor şi/sau a reprezentanţilor legali/convenţionali ai acestora, la data de 12 iulie, pe 13 iulie se va afişa lista ofertanţilor acceptaţi să participe la licitaţii, iar licitaţiile vor avea loc pe 15 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS