12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCraiova: Astăzi se deschide magazinul Decathlon

Craiova: Astăzi se deschide magazinul Decathlon

Astăzi, începând cu ora 18.30, se inaugurează magazinul de articole sportive Decathlon, în clădirea cea nouă din curtea mall-ului Electroputere Parc Craiova. Construit pe o suprafaţă de 2.900 de metri pătraţi, magazinul conţine 5.000 de articole sportive, reprezentând peste 70 de sporturi. „Decathlon este un magazin care comercializează, în general, mărcile proprii, pe care le găsiţi peste tot în Europa şi în ţară, în magazinele Decathlon. Pe lângă preţurile scăzute, raportul calitate-tehnicitate este foarte bun pentru cei care practică diverse sporturi. De exemplu, puteţi găsi pantofi pentru alergare foarte buni şi la un preţ de 60 de lei”, a declarat pentru GdS, directorul magazinului din Craiova, Marius Mercaş.

Diseară sunt aşteptaţi la inaugurarea Decathlon numeroşi sportivi din Craiova şi din ţară, iar pe parcursul mai multor ore vor avea loc demonstraţii sportive (handbal, baschet, volei, scrimă, tenis de câmp, karate, lupte, dar şi demonstraţii de zumba, aerobic şi un show al unor majorete), prezentate de diverse cluburi din Bănie. Magazinul este accesibil publicului larg începând de mâine de dimineaţă.

Clădirea a fost construită de K&S Electric Power Point, deţinătorul mall-ului din Craiova, dar a fost ridicată pentru Decathlon, care face parte din brandurile care activează „sub umbrela” Auchan, coproprietar al Electroputere Parc. Reprezentanţii K&S spun că valoarea investiţiei în imobil se ridică la circa 5 milioane de euro. Prin venirea Decathlon la Craiova au fost create 25 de locuri de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS