21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriBogăţia fabricii RELOC SA sunt oamenii...

Bogăţia fabricii RELOC SA sunt oamenii…

Compania efectuează angajări şi instruire la locul de muncă în domeniul feroviar

S.C. RELOC S.A., cu o experiență de peste 40 de ani în activitatea de reparare şi modernizare a vehiculelor feroviare, atât pentru România, cât şi pentru beneficiari externi reprezintă cea mai importantă societate de profil la nivel naţional, calitatea produselor şi a serviciilor fiind conformă cu standardele europene. Factorii tehnologici creaţi, menţinuţi, actualizaţi şi supravegheaţi asigură societăţii S.C. RELOC S.A. un nivel tehnologic ce poate răspunde oricând cerinţelor impuse de orice beneficiar.
Începând cu luna august 2012, S.C. RELOC S.A. a devenit parte integrantă din GRAMPET GROUP, care este cel mai mare grup feroviar privat din România şi din sud-estul Europei. Înfiinţat în 1999, Grampet Group este alcătuit din 20 de companii cu activităţi în toate sectoarele domeniului feroviar, de la transport de mărfuri, construcţii şi reparaţii de material rulant până la management logistic.
Grampet Group, împreună cu o echipă tânără de conducere, aduce o nouă tendință pe piața muncii din Oltenia.
Actualmente, S.C. RELOC S.A. este societatea care a efectuat cel mai mare număr de angajări pe plan regional, astfel încât numărul personalului a crescut de la mai puțin de 100 de angajați în august 2012 la peste 400 de angajați în prezent.
Conform strategiei noastre privind dezvoltarea activității la nivel de societate, se doreşte angajarea de personal cu experiență, dar se pune accent, în egală măsură, şi pe formarea şi specializarea personalului tânăr cu capacități şi capabilităţi deosebite în această industrie. Am semnat deja parteneriate cu liceele şi facultăţile de profil din Craiova, reuşind în scurt timp să ne implicăm în pregătirea profesională, prin oferirea de practică de specialitate a liceenilor şi studenților din urbea noastră.
În acest sens, societatea S.C. RELOC S.A oferă locuri de muncă atractive cu un pachet salarial competitiv, într-un mediu de lucru performant şi în cadrul unor echipe formate din cei mai buni specialişti. Noua echipă de conducere îşi propune să realizeze vehicule feroviare noi la standarde europene şi să realizeze un centru zonal de excelenţă în domeniul tracţiunii feroviare.
Pentru realizarea obiectivelor propuse, S.C. RELOC S.A. oferă locuri de muncă pentru o gamă vastă de competenţe profesionale, astfel: profil mecanic – proiectare mecanică asistată (Catia, AutoCAD); profil electric – proiectare maşini electrice, acţionări electrice, proiectare instalații electrice; profil electronic – electronică de mică şi mare putere, proiectare circuite electronice; profil IT- automate programabile, microcontrolere, programare C++ etc.
În speranța că oferta companiei S.C. RELOC S.A. vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră profesionale, sunteți invitați să vă depuneți candidatura, însoțită de un CV, la următoarele adrese de e-mail: [email protected] şi [email protected].
Oportunitățile de carieră din cadrul S.C. RELOC S.A. sunt remarcabile, obiectivul companiei fiind acela de a utiliza potențialul tehnic şi economic al Olteniei şi de reînvia tradiția noastră în construcția de vehicule feroviare.
Preşedinte,
GRAŢIAN CĂLIN

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS