12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dialogul surzilor

Ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop, a venit ieri la Craiova, unde a discutat cu reprezentanţii Prefecturii Dolj, ai Primăriei Craiova şi cu cei din conducerea Ford România. Oficial, scopul vizitei a fost discutarea pe marginea proiectului de modificare a Legii dialogului social.
Liviu Pop a precizat că se va întâlni cu toţi marii angajatori din România. Coincidenţă sau nu, vizita ministrului vine după ce, săptămâna trecută, corpul de control al Ministerului Administraţiei şi Internelor a poposit în curtea prefecturii pentru a lua pulsul războiului din justiţie declanşat de refuzul instituţiei de a aviza favorabil dispoziţiile primarului Olguţa Vasilescu de demolare a chioşcurilor din oraş.
Întrebat dacă s-a discutat şi acest aspect, ministrul a ocolit un răspuns clar, repetând că s-a discutat despre dialog social.
„Părerea mea e că prin dialog social putem debloca situaţia. Nu cred că se poate renunţa la proces, dar, dacă există un proces pe rol, asta nu înseamnă că nu mai putem să discutăm“, a spus ministrul după întâlnirea cu prefectul de Dolj.
Valentin Tudor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS