3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTârgul Doljconstruct, la a XV-a ediţie

Târgul Doljconstruct, la a XV-a ediţie

Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj organizează Târgul Doljconstruct cu saloanele Climatern şi Mobex, cel mai mare târg de construcţii din Oltenia, în perioada 27-30 septembrie, la Casa Ştiinţei şi Tehnicii (Casa Tineretului) din Craiova.
Aflat la cea de-a XV-a ediţie, Doljconstruct reuneşte în mod tradiţional companii şi specialişti din domenii variate precum materiale şi tehnologii pentru construcţii, proiectare şi design, vopsele, decoraţiuni interioare şi exterioare, corpuri de iluminat, instalaţii de încălzire şi climatizare, instalaţii sanitare şi mobilier pentru locuinţe, birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie.
Târgul este conceput ca o punte de legătură între vizitatori şi furnizorii de servicii şi materiale de construcţii, oferindu-le acestora posibilitatea de a intra în contact direct în cadrul unui eveniment tematic de amploare.
„Până în acest moment, 24 de companii de profil au confirmat participarea la eveniment. Pe parcursul celor patru zile ale târgului, accesul publicului va fi gratuit. În plus, vizitatorii târgului Doljconstruct vor putea participa la o tombolă cu premii, pe baza unui talon ce va fi distribuit în Gazeta de Sud“, a declarat Ştefan Voinea, director general al CCI Dolj.
Partenerii media ai evenimentului sunt Gazeta de Sud, New Age Advertising, Radio Sud, Kiss FM, Radio Oltenia Craiova, TVR Craiova, TVS şi Craiova.ro.
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS