3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriHipermarketul Succes se deschide mâine în Craiova

Hipermarketul Succes se deschide mâine în Craiova

Magazinul este amenajat în locul fostului PIC şi va fi deschis nonstop. Compania a angajat 430 de craioveni, iar aprovizionarea cu legume şi fructe se face preponderent din Oltenia.

Încă un hipermarket îşi deschide porţile în Craiova, înaintea Sărbătorilor de iarnă. Succes Nic Com SRL inaugurează mâine, hipermarketul Succes din Craiova (începând cu ora 18.00), situat în locul fostului PIC, pe Calea Severinului, nr. 41 C, informează compania printr-un comunicat de presă. Hipermarketul care va fi inaugurat la Craiova este al doilea magazin de asemenea dimensiuni deschis de retailerul român în ţară, după cel din Piteşti, inaugurat acum două luni.

430 de angajaţi şi… 40.000 de produse

Magazinul va funcţiona 24 de ore din 24, iar reprezentanţii companiei anunţă că locuitorii urbei vor găsi la Succes circa 40.000 de produse, la preţuri reduse. Până în acest moment, la noul hipermarket lucrează 430 de persoane. „Cu o suprafaţă de vânzare de 7.000 de metri pătraţi, 1.100 de metri pătraţi de galerii comerciale, cu 59 de case de marcat, peste 1.000 de locuri de parcare şi aproximativ 430 de locuri de muncă create, hipermarketul Succes este o investiţie românească, pentru români!“, a precizat directorul executiv al Succes, Iosif Holt.

Divizie de achiziţii

„Sunt aşteptări de vânzări mari la Craiova, pentru că este un oraş mare, iar hipermarketul Succes este construit pe tiparul oltenesc, adică oferim exact ce îşi doresc oltenii: calitate bună la preţuri mici“, a precizat directorul executiv al companiei, Iosif Holt. Succes a dezvoltat anul acesta o divizie de achiziţii de legume şi fructe, prin care se cumpără produsele respective (roşii, castraveţi, mere, cartofi etc.) de la ţăranii şi producătorii agricoli din zona de sud a ţării. 

Cine e Succes

Firma Succes Nic Com SRL, controlată de omul de afaceri gorjean Nicu Sarcină, a dezvoltat o reţea de magazine şi hipermarketuri care cuprinde nouă judeţe din ţară şi 150 de unităţi. Achiziţionarea fostului PIC din Craiova de către Succes reprezintă încă un pas într-o tranzacţie încheiată cu administratorul judiciar al fostului PIC, PricewaterhouseCoopers – stabilită după intrarea în insolvenţă a hipermarketurilor PIC, deţinute de Cornel Penescu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

86 COMENTARII