16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Charlie Sheen, generos cu doamnele

Charlie Sheen a cheltuit în ultima lună aproape 900.000 de dolari pe maşini, informează site-ul contactmusic.com. Nu ar fi o mare problemă dacă actorul şi-ar fi făcut un cadou, numai că Sheen a cumpărat automobile pentru câteva prietene ale sale, inclusiv pentru fosta lui soţie, Brooke Mueller. În timpul reprizei sale nebune de cumpărături, actorul a cumpărat un Mercedes de 160.000 de dolari şi câte o maşină sport pentru două actriţe porno care îi sunt amice. Charlie Sheen nu a uitat nici de actuala sa iubită: i-a arătat cât de mult o iubeşte cumpărându-i un automobil Mercedes S63.

Alyssa Milano este însărcinată

Alyssa Milano a anunţat că este însărcinată cu primul său copil, informează site-ul femalefirst.co.uk. Actriţa de 38 de ani, care este căsătorită cu impresarul David Bugliari, a confirmat vestea printr-o postare făcută pe contul său de Twitter, mărturisind că de când a aflat că va fi mămică este mai fericită ca niciodată.
„Este adevărat, vom avea un copil şi suntem cât se poate de fericiţi. Vă mulţumim pentru gândurile voastre bune“, a scris Alyssa Milano, promiţând că îşi va ţine fanii la curent cu evoluţia sarcinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS