10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

dolj
Reduceri la impozite
„Persoanele fizice şi juridice din Craiova, care îşi achită impozitele pe clădiri, terenuri sau maşini până pe 31 martie 2011 pot beneficia şi în acest an de bonificaţia de 10% din valoarea impozitului“, reaminteşte Sorin Marcu, directorul executiv al Direcţiei de Taxe şi Impozite, din cadrul primăriei municipiului. Plata se poate face la oricare dintre cele trei casierii ale municipalităţii: Piaţa Centrală, cartierul Craioviţa Nouă – zona Orizont şi pe strada Mitropolit Firmilian nr. 14 (fostul Liceu Auto).
• Adrian Dinu

gorj
Echipamente de protecţie
Uzina Mecanică Sadu a investit, anul trecut, 25.000 de euro, în procurarea echipamentelor de lucru şi de protecţie. Angajaţii uzinei primesc gratuit echipamentul de protecţie. Echipamentele au fost achiziţionate de la firme acreditate şi constau în încălţăminte antistatică, mănuşi şi costume antiacide, precum şi ochelari de protecţie.
• Mihaela Floroiu

gorj
Aşteptaţi la alimente
350 de gorjeni cu venituri reduse sunt aşteptaţi la sediul Direcţiei de Protecţie Socială a Primăriei Târgu Jiu pentru a-şi ridica alimentele primite de la Uniunea Europeană. În evidenţele primăriei sunt peste 7.650 de persoane care beneficiază de ajutoare alimentare. Până acum, 7.300 de beneficiari şi-au ridicat ajutoarele.
• Mihaela Floroiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS