10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Necrolog anticipat

Un danez din peninsula Jutland a avut neplăcuta surpriză să citească necrologul său şi al fiicei sale în ediţia din 24 noiembrie a cotidianului Nordjyske Stiftstidende. Potrivit absurdityisnothing.net, în necrolog se preciza că Claus Norgaard Nielsen, de 35 de ani, din Jutland, şi fiica sa, Michelle, muriseră „într-un tragic accident în Germania“. Atât tatăl, cât şi fiica sunt sănătoşi, însă sunt şocaţi de incident. „Cine a făcut o asemenea glumă este cu siguranţă un om nebun“, a declarat Claus. Danezul nu ştie cine se află în spatele acestei farse, dar a denunţat incidentul la poliţie. „Am o vagă idee despre persoanele care ar putea face o glumă atât de proastă, însă chiar nu pot să numesc pe cineva în acest moment“, a mai spus Claus. Până acum, poliţia nu găsit indicii în legătură cu persoana care ar fi putut publica necrologul. Singurele lucruri certe sunt că textul a fost trimis prin sms, de pe o cartelă telefonică. Iar ca şi cum nu era suficient, autorul farsei a anunţat şi adresa familiei Nieles şi datele de facturare pentru necrolog, astfel că danezul va trebui să plătească pentru farsa căreia i-a căzut victimă.

Un nou album pentru Avril Lavigne

La patru ani de la apariţia discului „The Best Damn Thing“, populara solistă canadiană Avril Lavigne revine cu un nou album. După cum informează tgcom.it, noul LP „Goodbye Lullaby“ va fi lansat pe 8 martie 2011. Primul single de pe acest album, „What the Hell“, va fi prezentat în ultima zi a acestui an la Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve. „A fost un album greu de creat şi de lansat pentru mine. Nu numai că a fost cel mai profund şi special album pe care l-am creat, este sincer şi aproape de sufletul meu. Dar pentru prima dată am avut de-a face cu birocraţia. Oamenii lucrează cel mai bine când fac ceea ce îşi doresc şi le place şi nu atunci când sunt forţaţi să facă ceva ce nu le place“, a povestit solista. Albumul cuprinde melodii realizate în colaborare cu Butch Walker şi Max Martin, dar şi cu Deryck Whibley, de care Lavigne a divorţat în 2009, după o căsnicie de trei ani.

Poliţiste de carton împotriva vitezomanilor

În toate colţurile planetei, cele mai multe dintre accidentele rutiere sunt cauzate de excesul de viteză. Pentru a evita ca străzile din oraşe să devină circuite de Formula 1, mai mulţi primari din diferite oraşe din Republica Cehă au găsit soluţii inedite: poliţiste din carton, îmbrăcate în fuste scurte. După cum informează corriere.it, este vorba de figurine de carton de mărime naturală, care reprezintă poliţiste în fustă scurtă, care dirijează traficul. Din câte se pare, apariţia acestor manechine pe principalele drumuri naţionale din Cehia ar fi avut influenţe pozitive asupra traficului. Potrivit lui Miroslav Pozar, primar din Mrakotin, coliziunile şi amenzile pentru exces de viteză au scăzut drastic, exact de când poliţistele în fustiţă şi-au făcut apariţia pe stradă. Când şoferii le zăresc de la distanţă apasă automat pe frână.

Bon Jovi, trupa cu cele mai mari încasări din concerte în 2010

Bon Jovi a fost desemnată, pentru a doua oară în ultimii trei ani, trupa cu cele mai mari încasări din concerte în anul 2010, într-un top anual întocmit de revista Billboard. Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima poziţie în clasamentul „Top 25 Tours“ datorită celor 69 de concerte susţinute în cadrul turneului mondial „The Circle Tour“, în perioada 20 noiembrie 2009 – 28 noiembrie 2010, în urma cărora a obţinut 146,5 milioane de dolari. Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, trupa U2 (131,5 milioane de dolari din 22 de concerte), AC/DC (122,6 milioane de dolari din 28 de concerte), Lady Gaga (116,2 milioane de dolari din 122 de concerte), Black Eyed Peas (81,5 milioane de dolari din 82 de concerte), James Taylor & Carole King (62,3 milioane de dolari din 54 de concerte), Eagles (62,1 milioane de dolari din 40 de concerte), Metallica (61,9 milioane de dolari din 33 de concerte), Dave Matthews Band (61,2 milioane de dolari din 57 de concerte) şi Paul McCartney (55,7 milioane de dolari din 21 de concerte).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS