14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Berceanu, soldatul PDL

Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, cu referire la discuţiile despre remanierea guvernamentală, că îl lasă pe Emil Boc să-l aprecieze.
„Eu am fost în destule guverne ca să nu mai am probleme de tipul ăsta. Eu am încercat să împac treaba cât mai bine. Sigur că întotdeauna e loc de mai bine. Dacă mă uit în urmă, am şi zone în care îmi fac reproşuri. Nu vreau eu să mă apreciez. Domnul prim-ministru o să facă această apreciere“.
„Eu sunt de prea multă vreme soldat al PDL ca să mai fiu afectat de suişuri sau coborâşuri“, a adăugat el.
În ceea ce priveşte „discuţiile“ legate de autostrăzi, Radu Berceanu spune că „în privinţa autostrăzilor, până la sfârşitul anului, indiferent cine va fi ministru, vom finaliza vreo 40 şi ceva de kilometri de autostradă. Aş fi avut posibilitatea să finalizez anul acesta vreo sută şi ceva de kilometri de autostradă, fără restricţiile bugetare“.
Ministrul transporturilor a precizat că, până la sfârşitul acestui an, vor fi gata încă 12 kilometri din autostrada Transilvania, 17,5 kilometri din autostrada din jurul Sibiului, dar şi cel puţin 10-12 kilometri din autostrada Bucureşti – Ploieşti.
În plus, tot la sfârşitul lui 2010, Radu Berceanu spune că se va finaliza şi „Centura de Nord a Capitalei, 21 de kilometri la patru benzi, o lucrare mai dificilă decât o autostradă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII