6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDOLJCONSTRUCT - MOBEX - CLIMATERM, la a XI-a ediţie

DOLJCONSTRUCT – MOBEX – CLIMATERM, la a XI-a ediţie

Craiovenii interesaţi de produse şi accesorii necesare pentru construirea şi amenajarea locuinţelor mai au la dispoziţie o zi pentru a vizita târgul DOLJCONSTRUCT – MOBEX – CLIMATERM, organizat la „Centrul Expoziţional Transfrontalier“ din municipiu.

Cu toate că piaţa imobiliară este în continuare blocată, zeci de firme din domeniul construcţiilor şi amenajărilor de locuinţe s-au strâns, începând de sâmbătă, la o nouă ediţie a Târgului Naţional DOLJCONSTRUCT – MOBEX – CLIMATERM. Manifestarea, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj, se desfăşoară în perioada 24-28 aprilie în incinta „Centrului Expoziţional Transfrontalier“, situat în complexul din Calea Severinului, nr. 23 (pe platforma RAT Craiova, vizavi de Baumax) şi oferă celor interesaţi posibilitatea de a se informa cu privire la ultimele noutăţi din domeniu. Publicul are acces gratuit în intervalul orar 10.00 – 18.00. „În Pavilionul Central al complexului şi în spaţiile exterioare, special amenajate, expun 43 de societăţi comerciale, producători şi comercianţi de materiale de construcţii, echipamente electrice, produse pentru amenajări interioare, mobilier pentru casă şi grădină, precum şi instalaţii de climatizare“, a declarat Ioan Vigaru, preşedintele CCI Dolj.

„Unii întreprinzători trec pe plan secund promovarea în această perioadă“

Evenimentul de anul acesta, aflat la cea de-a XI-a ediţie, se adresează atât celor care se gândesc să-şi construiască sau să-şi amenajeze locuinţele, producătorilor şi comercianţilor de produse specifice domeniilor construcţii şi amenajări, cât şi întreprinzătorilor din zonă. „La eveniment participă Camerele de Comerţ şi Industrie din Vâlcea, Gorj, Olt şi Teleorman, care au adus materiale de prezentare ale firmelor membre“, a adăugat Ioan Vigaru. În plus, pe parcursul zilelor de târg au avut loc întâlniri de afaceri, activităţi demonstrative, astfel încât să permită celor interesaţi să realizeze parteneriate în colaborare cu firmele expozante. „Firmele au făcut un efort foarte mare să participe la această manifestare. Baumax, de exemplu, deşi este foarte aproape, a considerat că este important să participe la eveniment, ceea ce dovedeşte că unele societăţi acordă o importanţă deosebită promovării. Din păcate, unii întreprinzători trec pe plan secund promovarea în această perioadă“, a mai spus preşedintele CCI Dolj. Totuşi, comparativ cu anii trecuţi se observă o creştere semnificativă a numărului participanţilor. Dacă în 2007 au participat 36 de societăţi, în 2008 – 29 şi în 2009 – 35 de firme, anul acesta participă 43 de firme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII