11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCârciumaru devine socru mic

Cârciumaru devine socru mic

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, lider al PSD Gorj, îşi mărită fiica sâmbătă, petrecerea pentru cununia civilă fiind programată la restaurantul Lexi Star din municipiu. Nunta va avea loc la vară.

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a intrat în febra emoţiilor şi a pregătirilor pentru că la sfârşitul acestei săptămâni îşi va mărita fiica. Geta Cârciumaru este singurul copil al edilului din Târgu Jiu, iar anul trecut s-a logodit la Timişoara cu Radu Cătălin Călinoiu (coincidenţă de nume cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, coleg de partid cu primarul Cârciumaru). Geta şi Cătălin sunt împreună încă din liceu, unde au fost colegi de clasă. Cei doi au ales să îşi oficializeze relaţia pe 6 februarie, după ce, anul trecut, la Timişoara, într-un cadrul discret, a avut loc logodna. De altfel, fiica şi viitorul ginere al primarului din Târgu Jiu locuiesc în oraşul de pe Bega, unde şi-au finalizat studiile universitare şi unde lucrează. Viitorii miri vin la Târgu Jiu destul de des, iar de câteva zile au intrat în febra pregătirilor pentru petrecerea ce va fi găzduită de restaurantul Lexi Star din municipiu.

Emoţii mari

Cele mai mari emoţii le va avea, pe lângă miri, chiar socrul mic. Primarul Florin Cârciumaru este pregătit să intre sâmbătă în sala de ceremonii a Primăriei Târgu Jiu, unde este programată cununia civilă prin care va deveni, oficial, socru mic. Au primit invitaţii, pe lângă prietenii mirilor, rudele şi angajaţi ai Primăriei Târgu Jiu, dar şi colegi de partid ai edilului, care este preşedinte al PSD Gorj. Petrecerea nu va fi însă una de proporţii, organizatorii păstrându-se pentru nunta ce va avea loc în această vară, când este programată şi cununia religioasă. Conform planurilor actuale, o posibilă locaţie pentru petrecere ar putea fi chiar insuliţa de pe râul Jiu, situată în apropierea Parcului Central, unde se află operele lui Constantin Brâncuşi. Acolo a mai avut loc nunta vedetei de televiziune Cătălin Măruţă, originar din Târgu Jiu şi fiu al fostului judecător Constantin Măruţă, în prezent avocat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII