21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriCând ne facem cumpărăturile de Crăciun?

Când ne facem cumpărăturile de Crăciun?

Chiar dacă se lucrează la capacitate maximă şi majoritatea caselor de marcat funcţionează în permanenţă, în preajma Sărbătorilor de iarnă, aglomeraţia este nelipsită din magazine. Pentru a evita această situaţie, puteţi face cumpărăturile noaptea sau dimineaţa devreme.

Coşuri lăsate aiurea, oameni oprindu-se pe căile de acces printre rafturi sau trecând nepăsători pe lângă ceilalţi şi împingându-i cu coşul au făcut şi anul acesta ca în ultima săptămână cumpărăturile de Crăciun să fie un chin pentru cei mai mulţi craioveni. Cu două zile înainte de Crăciun, aglomeraţia se poate însă accentua, indiferent de numărul de case deschise. Asta deoarece toată lumea vrea să cumpere produse cât mai proaspete. „Lucrăm cu toate casele de marcat deschise, astfel că oamenii nu stau foarte mult să-şi achite contravaloarea cumpărăturilor. Este însă aglomeraţie în parcare şi în magazin“, a declarat Irinel Popescu, directorul real,- Hypermarket Craiova. Acesta a explicat că, de obicei, în timpul săptămânii este linişte după ora 20.30, iar în weekend e mai liber până la 11.00-12.00 şi după ora 20.00. Situaţia se schimbă însă pe măsură ce se apropie Sărbătorile de iarnă. „Din experienţa anilor trecuţi, cu două-trei zile înainte de Crăciun orele de vârf se vor prelungi şi va fi aglomeraţie până la ora 1.00“, a adăugat Irinel Popescu, directorul real,- Hypermarket Craiova. Cei care doresc să-şi cumpere cele necesare în linişte o pot face noaptea şi dimineaţa devreme.

Program special de Sărbători

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor şi pentru a stopa aglomeraţia, marile magazine funcţionează, în această perioadă, după un program special. real,- Hypermarket Craiova, de exemplu, este deschis nonstop până pe 24 decembrie, când magazinul se va închide la ora 18.00, şi a primei zilei de Crăciun, când va fi închis. „Magazinul se va deschide pe 26 decembrie, la ora 8.00“, a adăugat Irinel Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII