6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFiliaşi - Ciochiuţa, reîncărcat

Filiaşi – Ciochiuţa, reîncărcat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat contractul de „Revizuire a Proiectului Tehnic, Documentaţiei de Atribuire şi Detaliilor de execuţie pentru secţiunea Filiaşi – Ciochiuţa şi supervizarea lucrărilor“, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, fără TVA.
Supervizarea lucrărilor pentru reabilitarea secţiunii Filiaşi-Ciochiuţa a DN6 se finanţează prin Facilitatea ex-ISPA.
Valoarea totală a contractului este de 1.454.997,25 euro (fără TVA), din care 1.091.247,94 euro constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană prin Facilitatea ex-ISPA, restul sumei fiind asigurată de Guvernul României prin Bugetul de Stat, informează NewsIn.
Obiectivul contractului îl reprezintă supervizarea lucrărilor de reabilitare, în vederea urmăririi utilizării corecte a fondurilor disponibile şi pentru a asigura execuţia lucrărilor în conformitate cu obligaţiile contractuale, respectând atât termenele impuse, cât şi condiţiile cantitative şi calitative solicitate.
Contractul a fost atribuit, în urma procedurii de licitaţie deschisă, cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare conform OUG nr. 34/2006, firmei SC Search Corporation SRL, beneficiar fiind Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.
Durata de implementare a contractului este de 47 de luni de la data începerii activităţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS