Acasă Bani & Afaceri Bazin de înot la Slatina

Bazin de înot la Slatina

Primii paşi în vederea construirii unui bazin de înot la Slatina au fost făcuţi luna aceasta, prin scoaterea la licitaţie a lucrărilor de proiectare şi execuţie a unui bazin didactic de înot.
Anunţul de licitaţie a apărut pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) şi a fost făcut de Compania Naţională de Investiţii (CNI). Licitaţia va avea loc în septembrie, la CNI, şi contractul de execuţie ar putea fi încheiat spre sfârşitul anului, iar anul următor ar putea începe lucrările. Bazinul, cu o suprafaţă de 30/50 de metri, poate fi construit într-un an şi în 2010 am putea avea la Slatina bazin didactic de înot pe strada Crişan, nr. 33. Fondurile pentru construirea obiectivului vor fi asigurate de Compania Naţională de Investiţii, iar terenul a fost dat de Primăria Slatina, care va face şi racordarea la utilităţi a bazinului şi va asigura întreţinerea lui.
Construirea unui bazin de înot acoperit la Slatina a fost un subiect pus în discuţie de mai multe ori în ultimii trei ani, în 2007 fiind stabilit şi un amplasament, dar ulterior guvernul de la acea vreme a renunţat la acest proiect.
În prezent, CNI derulează la nivel naţional un program de construire a 70 de bazine de înot acoperite, unele olimpice, altele de polo sau didactice.

Exit mobile version