21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriIdei pentru un job part-time

Idei pentru un job part-time

Chiar şi în vremuri de criză, vă puteţi găsi un job part-time, mai ales dacă sunteţi student sau dacă aveţi nevoie de un venit în plus. O simplă navigare pe site-urile de profil este de ajuns pentru a înţelege că aveţi la îndemână suficiente opţiuni.
Puteţi lucra în vânzări, în asigurări, în call-center, în distribuţie sau în organizarea de evenimente. De fapt, aproape orice domeniu de activitate are la dispoziţie slujbe cu jumătate de normă, dedicate în special începătorilor. Experţii în resurse umane recomandă să nu vă concentraţi pe găsirea unui job oarecare, ci pe unul dintr-un domeniu de activitate care vă place. De aceea, înainte de a candida pentru un job part-time, mai spun experţii, gândiţi-vă ce anume vă place să faceţi şi la ce credeţi că vă pricepeţi foarte bine. Iată câteva soluţii.

Organizator de petreceri

De exemplu, dacă aţi pus la cale cu succes petrecerea-surpriză a unui prieten, s-ar putea să faceţi faţă cu brio într-o companie care se ocupă cu organizarea de evenimente. Sau aţi putea ajuta la organizarea petrecerilor pentru cei mici.

Curier

În cazul în care vă place să mergeţi cu bicicleta, fugiţi de munca de birou, o soluţie ar fi să vă depuneţi CV-ul la firmele de curierat rapid. De regulă, ele au nevoie în permanenţă de oameni „de teren“, serioşi, conştiincioşi şi responsabili.

Distribuitor de cosmetice

Decât să vă luaţi produsele cosmetice de la prietene, care lucrează în diverse sisteme de marketing multilevel, mai bine intraţi chiar dumneavoastră în „reţeaua“ lor, vindeţi şi distribuiţi produsele, folosindu-vă pentru început doar de un catalog.

Call-center

Să vindeţi prin telefon sau să oferiţi relaţii clienţilor nu poate să fie atât de greu, mai ales dacă vă place să comunicaţi, sunteţi calmi, răbdători şi insistenţi (dar în limita bunului-simţ). Dacă ştiţi şi două limbi străine, sunteţi candidatul ideal!

Agent de asigurări

Un astfel de job part-time este ideal dacă nu vreţi să aveţi un program fix. Dumneavoastră sunteţi în acest caz cel care stabileşte programul de lucru. Câştigul depinde de câte ore alegeţi să dedicaţi, zilnic, acestei activităţi. Desigur, un agent de asigurări trebuie să stăpânească arta convingerii şi să-şi cunoască extrem de bine produsele, pentru a putea răspunde la toate întrebările clienţilor.

Sursa: www.myjob.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII