Oprea, încă şef peste liberalii doljeni

Autori


Preşedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, căruia colegii îi pregăteau eliberarea din funcţie săptămâna trecută, a rămas în fruntea organizaţiei locale în urma întrunirii de ieri a comitetului naţional executiv al partidului de la Bucureşti. Următoarele trei săptămâni va sta totuşi cu sabia deasupra capului.

Potrivit declaraţiilor liberalilor care până acum câteva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scăpat de demiterea din funcţie pe motiv că în situaţia Doljului mai sunt 12 organizaţii judeţene, cu rezultate la alegeri sub media pe ţară. În Dolj, liberalii au obţinut 10,36% la alegerile europarlamentare, în timp ce media pe ţară a PNL a fost de 14,53%.

Comitetul întrunit ieri a decis ca o comisie alcătuită din Crin Antonescu, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban şi Radu Stroe, secretarul general al PNL, alături de Marin Almăjan, coordonatorul politic în a cărui zonă de responsabilitate se găseşte judeţul Dolj, să analizeze până pe 29 iunie rezultatele obţinute şi să comunice o decizie pe 6 iulie, cu ocazia Consiliului Naţional al partidului. În aceeaşi situaţie ca în Dolj se găsesc şi conducerile organizaţiilor liberale din judeţele Timiş, Sibiu, Argeş, Brăila, Arad, Olt, Ialomiţa, Suceava, Cluj, Bistriţa, Neamţ, precum şi din Sectorul 5.


Concret, în urma acestei hotărâri, Mario Oprea rămâne în funcţia de preşedinte al PNL Dolj. De partea cealaltă, adversarii săi declaraţi, respectiv grupul Dan Mogoş – Cosmin Enea şi susţinătorii acestora, s-au înmuiat. Cosmin Enea, care săptămâna trecută avansa demiterea liderilor de filiale cu rezultate slabe la alegeri ca fiind sigură, a declarat acum că hotărârea comitetului de la Bucureşti este bună, explicând că, „tot timpul când iei o decizie rapidă, e posibil să nu iei în calcul toate variantele“. Mihai Voicu, susţinătorul declarat al acestuia, a afirmat că decizia comitetului este una la care se aştepta. Deşi trecuţi acum în stand-by, adversarii lui Oprea nu au renunţat la dorinţa de a-l îndepărta pe acesta de la conducerea filialei. „Ştiu că există în acest moment o hârtie semnată de 20 de primari în sensul organizării de alegeri interne“, a adăugat Voicu, în timp ce Dan Mogoş a declarat că, în opinia sa, rezultatul va fi acelaşi: demiterea lui Oprea, chiar dacă va trebui să treacă trei săptămâni pentru a se ajunge la această decizie.Comenteaza acum

5 Comentarii

 1. continuati! said:

  Daca o sa continuati publicarea materialelor pe care spuneati ca le-ati primit poate o sa inteleaga toti liberalii despre cine incearca sa preia conducerea filialei doljene. Enea – Mogos – Calangiu – Voicu au facut o gasca perversa de stors bani publici si pun la dispozitia PSD toata organizatia PNL Dolj, cu primari cu tot.
  CONTINUATI PUBLICAREA ARMAGHEDONULUI LIBERAL SI VETI AVEA RESPECTUL CITITORILOR!

 2. G.S. said:

  Toată lumea este de acord că Oprea nu va mai fi preşedintele filialei după ce se vor organiza din nou alegeri. Problema este că gaşca lui Voicu dorea cu tot dinadinsul să îl instaleze ca preşedinte pe Enea, ca să se asigure că tot acesta va rămâne şi după Conferinţa Judeţeană. Din fericire pentru PNL Dolj, au luat-o ! Enea nu este preşedinte şi nici nu avea cum după dezvăluirile făcute. Chiar şi cei de la Bucureşti au înţeles că filiala PNL din Dolj este o structură mafiotă, pentru care afacerile nelegale sunt un mod de lucru. Logic ar fi ca niciunul din banda lui Voicu să nu aibe acces în viitorea conducere a PNL. Nu de alta, dar mizeria acestor oameni nu trebuie lăsată să fie emblema unui partid.

 3. VT said:

  De ce nu vreti sa faceti , “lumina” , LA LIBERALI , PREZENTAND , CU AMANUNTE , CUM ACESTI DOI OAMENI – ENEA SI MOGOS , niste “neica nimeni” , pna la a fi si ei alesi judeteni , au luat fonduri nerambursabile , totalmente ilegal , pentru promovarea unor afaceri proprii ?! Este identic , ca si la Hidelagrth Puwak !

 4. PNLIST ADEVARAT said:

  Ar fi bine daca dl. Crin Antonescu&Comp sa-i intrebe pe Mogos, Voicu, Enea si ceilalti care mananca o paine buna datorita partidului, cum l-au sprijinit pe presedintele Filialei PNL Dolj.
  Oricare dintre presedinti de filiala nu pot obtine rezultate fara sprijinul celorlalti.
  Asa ca, mai reflectati inainte de a pleca urechea la corul tradatorilor si analizati corect situatia, poate ca nu presedintele e singurul vinovat.

 5. Adevaratul Liberal said:

  Asa zisii liberali sunt doar niste hahalere comuniso-securiste puse pe capatuiala. Intre ei si restul partidelor nu este nici o diferenta. Rechinii de la Bucuresti sunt invocati sa vina si sa faca dreptate la hotii locali. Totii politicienii trebuie sa dispara prin limitarea mandatelor la orice nivel; astfel se va bloca formarea dinastiilor mafiote cu tariceni, paturici, antonesti.

Alte stiri

3 mai 2019

Nepalul infirmă descoperirea “amprentelor” lui Yeti

Armata nepaleză a infirmat afirmaţiile făcute recent de armata indiană, potrivit căreia soldaţii săi au descoperit amprentele lui Yeti în Himalaya, declarând că acele urme aparţin cel mai probabil unui urs, informează Agerpres, citând AFP. ...

Sumarul ediției de marţi, 16 iunie 2009

Actualitate

» Cinci directori, cercetaţi penal
» Peşti morţi în lacul de acumulare de la Târgu Jiu
» Calculatorul GdS, cadou pentru un viitor tătic
» Craiova, fără apă joi
» Grădiniţele din Craiova, suprapopulate
» Mâine în GdS: Păcălit cu asigurarea de viaţă
» Podul gunoaielor
» Fotbal – Cupa Presei: Gazeta de Sud – Ediţie Specială 8-2!!
» Elevi olteni în vizită în Bulgaria
» Concurenţă la liceele vocaţionale craiovene
» Craiova: Scurtătură Rovine – Valea Roşie
» Craiova: Strai pentru Sala Polivalentă
» Criza îi afectează pe cei mici

Local

» Bacul poate aduce dosar penal supraveghetorilor
» 14 şoferi băuţi, depistaţi în trei ore
» Instructorii auto, traşi pe dreapta
» Grădiniţele vor fi deschise pe parcursul vacanţei de vară
» Otravă de izvor
» Educaţia financiară a copiilor
» Ştefan şi David, îngemănaţi şi în dans
» Violenţa conjugală, amplificată de criza economică

Dolj

» Elevii doljeni, laureaţii concursului „Cangurul“

Gorj

» Scurte ştiri

Sport

» Scurte ştiri
» Poloiştii români, cei mai buni la Moscova
» Clujul, cu două echipe în Divizia A
» Murray şi Haas, victorioşi
» Gavrilescu o aşteaptă pe Gâlcă
» Dumitraşcu şi Doană, campioane balcanice la judo
» Voleibalistele au surclasat Marea Britanie
» Ema Bogdan a bătut tot
» Ştiinţa a plătit şi poate face transferuri
» Jurnaliştii dau goluri
» „Toţi fotbaliştii sunt de vânzare“
» Pandurii repară ce au stricat timişorenii

Bani & Afaceri

» O nouă metodă de a căuta viaţă pe planete îndepărtate
» Termocentrala Calafat bate pasul pe loc
» Oprea, încă şef peste liberalii doljeni
» O tradiţie făcută scrum

Magazin

» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei
» Vremea în Oltenia
» Ia te uită!
» Horoscop
» Scurte ştiri
» Curiozităţi culinare din întreaga lume
» Un desert rafinat

Opinii

» Nu e linişte în Bănie

Top