10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriDirectorii sistemului sanitar doljean

Directorii sistemului sanitar doljean

Prefectura Dolj a „uns“ ieri în funcţie şefii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj şi ai mai multor spitale din judeţ. În urma numirilor efectuate prin ordine emise de ministrul sănătăţii, conducerea DSP Dolj va fi asigurată de Dolores Tătar, director coordonator, şi de patru adjuncţi: Raul Petrişor Tudoraşcu, Ludmila Angela Prunariu, Jean Pârgaru şi Marin Albu, învestit în funcţia de director coordonator adjunct răspunzând de compartimentul financiar-contabil.  
Cu aceeaşi ocazie, Cristina Calangiu a fost numită în funcţia de manager interimar al Spitalului Clinic Judeţean Craiova. Aceeaşi funcţie o are acum şi Alexandru Aurel Stoenescu, însă la Spitalul Municipal „Filantropia“.
Conducerea Spitalului de boli infecţioase „Victor Babeş“ este responsabilitatea lui Constantin Ecobici, numit, de asemenea, manager interimar, în timp ce Manuela Viorica Godinel a fost numită la şefia Spitalului de Neuropsihiatrie.
De administrarea Spitalului de Pneumoftiziologie din Leamna răspunde Dorin Cosmin Vasile, potrivit ordinului de numire în funcţie emis de ministrul sănătăţii, iar Spitalul din Băileşti este condus cu titlu de interimar de Elena Stanciu. La conducerea Spitalului Calafat a fost numit Stelian Voinea, Doru Gofiţă la Segarcea şi Dumitru Băjenaru la Spitalul din oraşul Dăbuleni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS